APSoft Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

APSoft Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A cégünk alapító tagjai régi baráti kapcsolatban állnak egymással, így egy családias és harmonikus cégvezetéssel büszkélkedhetünk. Cégünk egyedi szoftver fejlesztéssel és szaktanácsadással foglalkozik Windows- os (.NET, SQL) és Android-os környezetben egyaránt.

Kialakult üzleti és baráti kapcsolataink, a céges munka során összegyűjtött tapasztalataink tették lehetővé azt, hogy az ügyfeleink teljes mértékben megkapják azt a megoldást, amit szeretnének.

A szoftvereink fejlesztésekor az egyszerű kezelhetőség, megbízhatóság és a felhasználó igényeinek a maximális kielégítése a fő szempontjaink, a mások számára jelentéktelennek tűnő legapróbb részletekig. Cégünk fejlesztő gárdája közel 20 éves fejlesztői tapasztalattal és számos sikeres nagy volumenű projekttel rendelkezik.

A jövőbeli sikeres együttműködésünk reményében üdvözlettel:

APSoft Kft.

Esettanulmány

Ügyfelünk - 1991-ben történt alapítása óta - műszaki gumiáruk, ezen belül prés-vulkanizált gumi-fém termékek gyártásával foglalkozik. Termékeik közül kiemelkedik egy öt típusból álló rezgéscsillapító család, amelyből heti 350 ezer darabot gyártanak az ipar különböző területei számára. A cég folyamatos termelés mellett majd 350 főt foglalkoztat és évről évre látványosan fejlődik. Üzletpolitikájuk legfontosabb stratégiai eleme a késztermékhez szükséges összetevők házon belüli előállítása a csavar gyártástól, a szerszám gyártáson át a késztermékek előállításáig a beszállítói háló minimálisra csökkentésével, ami elengedhetetlen rugalmasságuk megőrzése érdekében. A törzsvevőik között több nagy nemzetközi cég is megtalálható.
A gyártási folyamatok irányítására, támogatására és a magas minőségbiztosítási követelmények megfeleléséhez szükségük volt egy vállalat irányítási szoftverre, a már meglévő rendszerekkel összekapcsolva.
A cég felépítése és folyamatai miatt csakis egyedi fejlesztéssel lehetett teljes mértékben minden igényt kielégíteni. Az általunk készített rendszernél fő szempontok az alábbiak voltak: megbízhatóság, kényelem, nagyfokú automatizmus, biztonság, rugalmasság, nyomon követhetőség.
A bevezetett rendszernek köszönhetően a gyártási folyamatok átláthatóbbak, nyomon követhetőek és optimalizáltabbak lettek. Így nőtt a cég termelékenysége, javult az előállított minőség, csökkent a selejtek száma, a kimutatásoknak köszönhetően a vezetőség pontos képet kapott az összes folyamatról és nem utolsó sorban a gyártás megáll a saját lábán, így hosszú idő után a tulajdonosok is szabadságra mehettek. :)