Memorial Szoftver Korlátolt Felelősségű Társaság

Memorial Szoftver Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A Memorial Szoftver teljes körű, hatályos jogszabályoknak megfelelő temetőnyilvántartó, számlázó, nyomtatvány-kitöltő és gyászjelentő szoftver, temetkezési szolgáltatóknak és temető üzemeltetőknek.

Hét funkció egy szoftverben
 temetőnyilvántartás (elhunyt, sírhely és rendelkező kezeléssel),
 naptár tervezővel az üzemeltetői feladatok támogatására,
 térképes keresővel,
 nyomtatvány-kitöltő és
 dokumentumkezelő,
 számlázó funkcióval,
 valamint gyászjelentő szerkesztővel.
A programot tetszőleges számú irodában, korlátlan felhasználó használhatja, de egy szoftver példány csak egy temető nyilvántartására alkalmas. További kiegészítő licencek vásárlásával bővíthető az üzemeltetett temetők száma.
A Memorial Szoftver egyszerű, felhasználóbarát program kezdő számítógép-használók számára is könnyen megtanulható a használata. Cégünk kiemelt figyelmet fordít a korábbi nyilvántartások és adatok importálására, valamint képzésre és oktatásra.

Esettanulmány

A SZIGÜ Temetkezés cégcsoport együttműködő partnereivel együtt több mint 50 temetőt és 80 irodát üzemeltet, ezzel pest megye piac vezető temetkezési vállalatcsoportja, de Bács Kiskun megyében és Budapesten is működik.
A temető nyilvántartások és adatbázisok részben papír alapúak, részben elavult informatikai rendszerekben voltak. A NGM is 2017-től egy új számlakép formátumot írt elő a temető üzemeltetők és temetkezési szolgáltatók számára. Szükség volt a mai kor követelményeinek megfelelő informatikai támogató eszközre, amely felhő alapú és az ágazat specifikus elemeket is tudja.

Az alkalmazott Memorial Szoftver megoldást kínál egy olyan évtizedes informatikai problémára, mellyel a temetőket üzemeltető vállalkozások, valamint a temetkezési szolgáltatók számára egyszerűbb, átláthatóbb nyilvántartást és számos üzemeltetési feladathoz kapcsolódó számítógépes támogatást biztosít. A program teljes körű informatikai választ nyújt a 2017. januárjában és 2018. júliusában életbe lépett jogszabályi változásokra, és a kötelező számlatartalom megfelelésre is.
A Memorial Szoftver egyszerű, felhasználóbarát program kezdő számítógép-használók számára is könnyen megtanulható a használata. Cégünk kiemelt figyelmet fordított a korábbi nyilvántartások és adatok importálására, valamint képzésre és oktatásra.
A Memorial szoftver internet alapú program, ezért az általunk generált eléréssel belépve a világon bárhonnan használható.
A Memorial Szoftver - Microsoft AZURE szervereken fut, a SZIGÜ adatai magyarországi szervereken is mentésre kerülnek, adatbiztonsága és adatkezelése GDPR konform. A szoftver a magyar törvényi előírásoknak, a temetkezési törvénynek, az érvényes NGM rendelet előírásainak, a NAV online számla adatszolgáltatás előírásainak megfelel. Cégünk vállalja az előfizetési időszak alatt a licencek jogszabály követését. A nyilvántartási adatok és számla információk a szoftverből a beépített riportokkal jogosultság szerint bármikor lekérdezhetők.

A szoftver üzleti előnyei:
 Nem igényelt kezdeti beruházást, nincs hűségidő
 Telepítés nélkül, jogosultsággal böngészőből elérhető a szoftver a SZIGÜ munkatársai részére
 Nem kellett kidobni régi számítógépeket, de mobil eszközökön is futtatható
 Biztonságos, mert a bevitt adatok sohasem veszhetnek el
 A munkatársakat work-flow vezeti végig a munkafolyamaton
 A hozzátartozók ügyintézése jelentősen rövidült a perszonalizált dokumentumok nyomtatásával
 Óránkénti és napi biztonsági mentés készül a bevitt adatokról
 Minden adat kinyerhető a rendszerből, ha valamikor a SZIGÜ váltani szeretne
 A menedzsment rátekinthet bármikor a az egyes irodák és temetők adataira

Egyeztetést követően referenciaként felvehető a menedzsmenttel a kapcsolat, mertelégedett ügyfélként használja a SZIGÜ Temetkezés vállalatcsoport a Memorial Szoftvert.