Glazer-Innovation Korlátolt Felelőségű Társaság

Glazer-Innovation Korlátolt Felelőségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Cégünk különböző formációkban már 11 éve fejleszt ügyviteli és ezeket kiegészítő rendszereket.
Munkáink során rengeteg sikeres vállalattal volt szerencsénk együtt dolgozni, és észrevettük mennyire más igényei és elvárásai vannak az egyes cégeknek mérettől és tevékenységtől függően. A sztenderd kulcsrakész megoldásokon kívül az egyedi igények egyedi megoldásokat kívánnak meg, melyek maradéktalanul, rugalmasan illeszkednek a cég egyedi munkafolyamataiba. Szoftvereinket elsősorban kis- és középvállalkozások használják maximális elégedettséggel.
Exkluzív megoldásaink segítségével ügyfeleink hatékonyan optimalizálhatják működési folyamataikat és ezáltal költséghatékonyan tevékenykedhetnek.

Esettanulmány

Ágazat: Ingatlankezelés / Társasház kezelés Cégméret: ~20 fő
Erőforrások: vállalatirányítási rendszer
Olyan ügyviteli rendszert kerestek, ami minden - számunkra fontos - igényt kielégít: - törzsadatok kezelése (pl. jelen esetben társasházak, lakások, lakók, stb.) - bank és pénztár-kezelés - kimutatások kezelése - dinamikus listák készítése - munkatársak kezelése - dokumentumok kezelése - tulajdonosok igénye és a törvény által előírt kötelezettségeket - állandó meghatalmazások készítése - összekapcsolás az ügyfélkapuval - mobil alkalmazás kiegészítő modul - egyedi modulokat lehessen hozzá készíteni (pl. mérőórás fogyasztások nyilvántartása, felújítások kezelése és egyéb költségek részletes térítése)
A rendszerhez az alap - fent felsorolt - funkciókon kívül a következő modulokat csatoltuk hozzá: - Nyílván tudják tartani a mérőórás fogyasztásokat, hogy mikor jár le a mérőműszerek hitelessége, az esetleges nullás fogyasztásolat is figyeli, főtáv vízmelegítési díját is listázza és kimutatja (ez az egyik legnagyobb pénzmegtakarítási forrás!). - Állandó meghatalmazások: tehát az ingatlan használóját, tulajdonosát és haszonélvezőjét minden formában nyilván tudja tartani. - A felújítások (társasházi hitelek felújítása) egy-egy lakásra, milyen ütemben kell fizetni a tulajdonosnak, kombinálva van-e egyéb szolgáltatással. - Új ügyfélkapu fejlesztése (honlapra való egyenlegek feltöltése és lekérdezése) -> Ezért többé már nem kell elfáradni a közös képviselet irodájába. - Rá tud számolni a program késedelmi kamatot. Ezt alapvetően a többi társasház kezelő rendszer nem tudja. (külön ki lehet listázni és kamategyenleget is képes a program nyomtatni). Ezt a program magától generálja és tárolja. - Csekköltség nyilvántartása: a Postán feladott költségek után kell megfizetni. Más társasházi program ezt nem tudja. Hatalmas pénzmegtakarítás és különleges kimutatások készítése, valamint plusz szolgáltatások a képviseletnek és a tulajdonosoknak, ami ma már az internet és a fiatalok világában elengedhetetlen. Ez a program az időseket és a fiatalokat is kiszolgálja. A házipénztárral össze van kötve, így az idősek, akik bemennek személyesen a közös költségeket befizetni, őket is kiszolgálja. Olyan nyilvántartások kimutatása, hogy az adott ingatlanon belül akár gázcsatlakozó vizsgálata.