Kvantum Számitástechnikai Fejlesztő Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségü Társaság

Kvantum Számitástechnikai Fejlesztő Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségü Társaság

Tolna megye

Cégbemutató

Cégünk 1991 óta van jelen a számítástechnikai piacon. Tapasztalatainkra, szakértelmünkre építve tanácsadói közreműködést vállalunk komplex megoldásokat nyújtva informatikai rendszerek területén. IT felmérés, számítógéppark átvilágítása, optimalizálás, szoftver-auditálás, rendszerfelügyelet, vállalatirányítási rendszerek kiválasztása, bevezetése. Célunk vállalatok, intézmények hatékonyságának, eredményességének növelése informatikai támogatással.
Az Európai Uniós pályázatok informatikai előkészítésben és megvalósításában komoly tapasztalattal állunk rendelkezésre.
Meggyőződésünk, hogy folyamatos igényfelméréssel, kínálatunk és szolgáltatásaink folyamatos újításaival sikeresebbé tehetjük az Ön tevékenységét.
Hisszük, hogy aki cégünket választja egy nagy tapasztalatokkal rendelkező, kreatív, rugalmas partnerre talál bennünk.

Temékeink

Esettanulmány

Tolna megyei, földmérnöki szolgáltatást végző, 50 főt foglalkoztató, közel 30 éve működő vállalkozás, melynek éves nettó árbevétele 400 mFt feletti. Évek óta folyamatosan sok projektjük van, ezzel együtt rengeteg a munka. A cég igyekszik a szegmensben a nagyobb munkákat elnyerni, mert a kicsik nem kifizetődőek. Mind szakmai, mind eszköz oldalon folyamatosak a fejlesztések.
A cég a folyamatos informatikai fejlesztések ellenére egyre kevésbé tudta a folyamatait követni, kontrollálni. Bár bizonyos területeken professzionális megoldásaik voltak, az elszigetelt rendszerek egymásnak nem tudtak adatot, információt átadni. Vezetői információk csak hellyel-közel voltak, azok sem mindig naprakészek. A felelős döntések támogatását az elszigetelt rendszerek csak kismértékben segítették, sokkal több munkát okozva a felső vezetőknek.
A Kvantum Kft. ezt a helyzetet tudta megoldani egy megfelelően kiválasztott komplex vállalatirányítási rendszerrel, annak bevezetésével, beoktatásával, így jelentősen lecsökkentve az adminisztratív munkát és jelentősen megnövelve a vezetők megfelelő információval való ellátottságát. A cég a hatékonyság ilyen módon való növelésével le tudta rövidíteni a projektek időbeli hosszát, és az így felszabadult erőforrásokkal újabb projektek megvalósítását tudta elvállalni. Így elindulhatott egy újabb növekedési pályán.