DynamicSoft Design Kft

DynamicSoft Design Kft

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Dynamicsoft Design Kft. 2010-bem alakult, informatikai programozással foglalkozó vállalkozás. Fő tevékenysége informatikai termékek fejlesztésére irányul, amelyek egyedi szoftvermegoldásokkal segítik a KKV mérettől a multinacionális vállalatokig minden ügyfelüket. Partnerkapcsolataiban és az ügyfeleiket illetően is a hosszú távú együttműködésekre törekszik, mivel ügyfélközpontúság is fontos szerepet játszik mindennapjaikban. Vállalkozásunk régóta számos közös projektben vesz részt, melyek alapvetően különböző vállalatirányítási és informatikai rendszer fejlesztések szakmai megvalósítása Cégünk korábbi fejlesztési között szerepelnek a Smart Trade integrált pénzügyi szoftver, a DynamicSoft építőipari szoftver és a MealPlanner élelmezési és étlaptervező szoftver.

Esettanulmány

Generál kivitelezői tevékenységet folytató 20 főt foglalkoztató középvállalkozás. Számos ipari épület, gyártóüzemek, raktárcsarnokok, logisztikai központok, irodaházak, kereskedelmi épületek megvalósítását tudhatják maguk mögött. A generál kivitelezésen túl, vasbeton szerkezet (gerenda, főtartó, pillér, U-panel, oldalfalpanel, betoncső, betonelem) előre gyártatásával, tervezésével, mélyépítési betontermék kivitelezésével, daruk bérbeadásával foglalkozik.
A megrendelő cégnek olyan szoftveres támogatásra volt szüksége, amely az összekapcsolt modulok segítségével hatékonyabbá és optimálisabbá teszi a szervezetük munkavégzését. Az alábbi modulok segítségével BIM-hez hasonlatos építőipari szoftvert hoztunk létre, amely a következő területek folyamatos tervezésére és nyomon követésére ad lehetőséget.
-munkaszervezés
-logisztika
-készletnyilvántartás
-anyagfelhasználás
-költségtervezés
-gépesítettség megtervezése
-munkafolyamatok nyomon követése
-szerződések kezelése

A DynamicSoft szoftver már a projekttervezés alatt is hatékony segítséget nyújt a munkafolyamatok, kommunikáció megtervezésében. A munkagépek és emberi erőforrások tervezése és teljesítmények rögzítése mellett, a készletnyilvántartó rendszerrel pontosan megtervezhető az anyagi és technikai eszközök mennyisége is. A beszerzendő eszközök nyilvántartása, előjegyzése, a hozzá tartozó eszközök kezelése, szerviz adatainak kezelése is a DynamicSoft rendszerében kerül nyilvántartásra. A dokumentummenedzsment lehetővé teszi a szerződések és a kivitelezések követését, ellenőrzését, egyszerűbbé válik a határidők nyomon követése, a dokumentumok kezelése. A számviteli modulok által a megvalósult beruházások költségszintjének ellenőrzésére is alkalmas, és a nyereségi ráta is könnyen kiszámolható. A költségvetéskor létrejött tételkiírás alapján a feladatok ütemezhetők, illetve a projekt lekövethető mind költség, mind erőforrás alapján. A digitális kommunikáció által rövidül a kommunikációs idő, csökken a hibázási lehetőség és növeli a menedzsment hatékonyságát.