CorvinSoft Korlátolt Felelősségű Társaság

CorvinSoft Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A CorvinSoft megalapítása óta tekintjük küldetésünknek ügyfeleink magas színvonalú kiszolgálását. Cégünk teljeskörű megoldásokat nyújt egyedi szoftverek fejlesztése, szoftverrobotok, valamint üzleti alkalmazások bevezetésének területén. Fő célunk ügyfeleink versenyképességének javítása innovatív megoldásaink segítségével. Eddigi munkánk elismeréseként tekintünk arra, hogy olyan ügyfelekkel dolgozhatunk együtt, mint a Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt., a Process Solutions Kft. vagy a Bridgestone Tatabánya Kft. Számos korábbi projektünk során sikerült betekintést nyernünk különböző iparágak sajátosságaiba, így könnyen tudunk azonosulni leendő ügyfeleink igényeivel.

Temékeink

Esettanulmány

A Bridgestone Tatabánya Termelő Kft. a Bridgestone Corporation, a világ legnagyobb gumiabroncs és gumitermék gyártó cégcsoportjának a magyar leányvállalata. Alkalmazotti létszáma több, mint 1100 fő, éves termelési kapacitása a tervek szerint 2020-ban eléri a 7,2 millió darabot. A vállalattal hosszú távú közös együttműködésünk keretében lépésről lépésre szoftverrobotok és egyéb szoftveres eszközök segítségével automatizáljuk a back-office folyamatokat, ezzel felszabadítva az ott dolgozók túlterheltségét, így hatékonyabbá téve a belső működést.


A tesztmérnökök munkájának jelentős részét a valós terméken elvégzett teszek adatainak összegyűjtése, ellenőrzése, valamint az azokból készült kimutatások elkészítése teszi ki. Ezeket a folyamatokat eddig mind manuálisan végezték, ami rendkívül időigényes, valamint rengeteg hibalehetőséget rejt magában.


Mivel a tesztösszegző folyamat szabályszerűen jól leírható, a végrehajtásához több különálló rendszerben kell dolgozni és különböző input anyagokat kell feldolgozni, ezért egy szoftverrobot fejlesztése mellett döntöttünk. Az elkészült RPA képes összegyűjteni a szükséges anyagokat, ezeket mappastruktúrákban a megfelelő helyen rendszerezni. A dokumentumokból ki tudja olvasni a szükséges adatokat és ezekkel különböző számítási műveleteket végez a riportok és összegzések elkészítéséhez. A folyamat elvégzésekor az illetékeseknek értesítéseket (pl. hiányzó dokumentum vagy érték esetén) és összegzéseket küld a robot emailben. Az kész szoftverrobot a feladat elvégzéséhez Excel táblákat, PDF fájlokat, kép fájlokat (OCR-el), kapcsolódó adatbázisokat is használ.

A fejlesztés eredményeként sikerült a folyamat munkaidő ráfordítását 90%-al, az átfutási időket negyedére csökkenteni, a hiba rátát pedig 0%-on tartani. A korábbi heti szintű folyamatvégrehajtással ellentétben a robot napi kétszer elvégzi a szükséges feladatokat, így mindig aktuális tesztadatok állnak rendelkezésre a mérnököknek, ami jelentősen növeli a munkájuk hatékonyságát is.