Dinnyés Consulting (Dr. Dinnyés Álmos e.v.)

Dinnyés Consulting (Dr. Dinnyés Álmos e.v.)

Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Komárom-Esztergom megye, Veszprém megye, Budapest

Cégbemutató

Közel 20 év nemzetközi és hazai tapasztalattal a hátam mögött 2018-ban döntöttem úgy, hogy tudásomat, tapasztalataimat és kapcsolatrendszeremet tanácsadóként és coach-ként hasznosítom.
Multinacionális nagyvállalatoknál, kis- és középvállalatoknál, valamint a közszférában végzett munkáim, projektjeim során megtanultam, hogy a különféle problémák és elakadások az esetek nagy részében néhány fontos tényezőre – szervezettség, emberi kapcsolatok, tervezés, gyakorlati tudás és sokrétű tapasztalat – vezethetők vissza. Az évek során tudatosan képeztem tovább magam, hogy ezekre a tényezőkre fókuszálva tudjam irányítani a munkatársakat, a szervezetet vagy egy projektet.
Szolgáltatási portfóliómat úgy alakítottam ki, hogy ügyfeleimet ezeken a fókuszpontok mentén segítem sikeressé válni.
Tanácsadás
Interim menedzsment
Business coaching

Esettanulmány

100%-osan magyar tulajdonban lévő vállalat. Fő feladata informatikához kapcsolódó kereskedelmi és logisztikai feladatok ellátása. Helyzetének köszönhetően az informatika minden területén a legkisebb alkatrésztől a legösszetettebb vállalatirányítási rendszerig használható megoldásokat kínál ügyfelei számára.
Átszervezés után egy középvezető más szakmai terület irányításáért is felelős lett. Segítséget kapott az új és régi munkatársakkal, valamint a vezetéssel kapcsolatos kommunikációja javításához, valamint irányítási és delegálási készségeinek fejlesztéséhez.
A vezetővel közösen történt egyeztetés és közös célmeghatározás után 6 alkalommal került sor coaching ülésre. A munkának része volt személyiségteszt és annak kiértékelése, valamint vezetői tanácsadás is.