Linea Bútor Kft

Linea Bútor Kft

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Cégünk a Linea Bútor Kft. 1994-ben alakult független, magyar tulajdonú vállalkozásként, ahol B2B piacon évente 2400 projekt lebonyolításával nagy tapasztalatra tett szert. Az ország négy pontján lévő üzemeink biztosítják a rugalmasságunkat és az egységünket, amit kiemelkedő szakmai tapasztalattal rendelkező és piacon egyedülálló 650 fős tervezési és gyártási kapacitás erősít. Versenyképességünk kulcsa, hogy a legmodernebb anyagokkal és technológiával dolgozunk, valamint magas minőségű szolgáltatás portfólióval rendelkezünk, amely kizárólag hazai megrendelők széles körére épít, egyedülálló kombinációt mutat az alaptechnológia tökéletes alkalmazásától egészen a vezető precíziós, digitális modellezésig, üzemeltetésig.
http://www.linea-art.hu/

Temékeink

Esettanulmány

Világszínvonalú rendszereknek és infrastruktúrának köszönhetően, belföldi értékesítésre egyedi berendezéseket, bútorokat, fa elemeket és épület borításokat szállít
- Tömörfa bútorok gyártása nagy szériában
- Bérmunkák hagyományos faipari gépeken (felsőmaró, gyalu, csiszoló)
- Egyedi bútorok gyártása
- Óvodai, bölcsődei, iskolai bútorok gyártása, forgalmazása

A projekt célja egy olyan BIM szolgáltató és kivitelező inkubációs szervezetet létrehozni, mely kimagasló mérnöki tudással bír a környezetbarát design, okos belsőépítészet, téroptimalizáció tervezése, valamint megvalósítás, kivitelezés terén. A szervezet előnye a BIM integrált és központosított szolgáltatások, tudástranszfer és együttműködés kialakítása, működtetése ezzel előre mozdítva a piac, üzletág fejlődését és elterjedését hatékonyan és gyorsan.
A fejlesztéssel létrejövő inkubátorház szolgáltatásai kiterjednek: a BIM rendszer digitális és offline oktatására és továbbképzésére; közösségi tudás fejlesztésre best practiceken, mintaanyagokon keresztül; munkafolyamat optimalizálásra, automatizálásra; BIM rendszer alapú szimulációs szolgáltatásra és tanácsadásra; minőségbiztosítási sztenderdek kialakítására; BIM technológiák kipróbálására, tesztelésére; BIM technológiák egyedi testreszabására, az inkubációs programban résztvevő cégek számára. Az inkubációs programban résztvevő cégek számára elérhetővé válnak olyan további szolgáltatások, mint a mérnöki felügyelet, audit, menet közbeni szimulációs, tervdoktor, 3D nyomtatás. Az inkubált vállalkozások, tehát nem csupán egy évtizedek óta jól működő piaci hálózat tagjai lehetnek, hanem minden gyártási, műszaki segítséget, műhelymunkát, technológia tudást és segítséget is megkapnak a költség és erőforrás hatékony működéshez, az olyan üzlet és vállalkozásfejlesztési alapszolgáltatások mellett, mint az üzletviteli vagy forráskeresési tanácsadás. A BIM technológia részletezését a mellékelt üzleti terv tartalmazza.