Auren Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Auren Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Cégünk precíziós ipar területére kínál szerszámokat, berendezéseket, gépeket. Több, mint 20 éves múlttal rendelkezünk ékszeripari gyártási technológiák területén és teljes körűen forgalmazunk eszközöket, alapanyagokat ékszeripari gyártók és kereskedők részére.
Olyan fejlett technológiákat gyártó cégek termékeit forgalmazzunk mint pl. : Lézer technológia, CAD-CAM gyártás, 3D terméktervező szoftverek, Röntgenes összetétel vizsgáló gépek, 3D fém és polimer nyomtató berendezések, stb.

Esettanulmány

Ügyfelünk Bács-Kiskun megye egyik meghatározó ékszer kiskereskedelemmel foglalkozó szereplője, a Csamangó Óra-Ékszer Kft

A cég székhelye és üzlete Kalocsa belvárosában található. A 2011-ben alapított cég napjainkra a térség vezető ékszer és óra kereskedelmi vállalkozása.
Tulajdonosa nagy hangsúlyt helyez a személyes és az On-line értékesítésre egyaránt.
A modern gondolkodású cég szeretné a digitális megoldások tárházát szoftveres és hardveres oldalról egyaránt fejleszteni.
Egyedi, magas minőségű, rendkívül részlet gazdag, elsősorban eljegyzési és esküvői ékszerek gyártása és eladása, melyek hagyományos kézi gyártását csak hosszadalmas ideig és magas költségek mellett lehetne megoldani.

A megrendeléstől számított 2 héten belül kigyártva, fémjeleztetve kapja meg az ügyfél az ékszert

Teljesen személyre szabható ékszerek, a tervezés folyamatába az ügyfél bevonása.
Modern tervezésű eljegyzési és esküvői ékszerek elsősorban 3 dimenziós technikával gyárthatóak le napjainkban magas minőségi követelmények mellett.
Erre jelenleg még a magyarországi gyártók nincsenek sem szoftveres, sem technikai oldalról felkészülve.
Az Auren Kft. által forgalmazott Counter Sketch 3D szoftver lehetőséget biztosít arra, hogy az ügyfél bevonásával legyen a helyszínen az adott ékszer megtervezve. A ter ezt követően az amerikai Gemvision cég központjába kerül. A legyártás itt történik meg magas szakmai szinten.

A szoftver használatának előnyei:

1, Modern ékszer kollekció forgalmazása
2. Fizikális arany befektetést nem igényel
3, Nemzetközi színvonalú minőségű ékszerek
4, Egyedi formavilág és dizájn kialakítása, a vevő bevonásával. A vevő a vásárlás mellett a tervezés élményével is gazdagodik.