Intec Online Kft

Intec Online Kft

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Intec Online Kft 2011-ben alakult azzal a céllal, hogy kihasználja magyar és nemzetközi online világ piaci réseit. Cégünk fő tevékenysége az online marketing és releváns szolgáltatásai, valamint számítógép kereskedelem, szerviz.
Vállalunk honlap, webáruház készítést és a hozzá kapcsolódó online marketing szolgáltatásokkal népszerűsítjük a vállalkozásokat.
Immár hét éve napi szinten oldjuk meg az ügyfelek problémáit, ezért olyan online megoldásokat tudunk kínálni, amivel a cégek versenyképesebbek lesznek a weben. Csak tesztelt szakemberekkel dolgozunk együtt, így elkerüljük a problémás kivitelezéseket.
Mindig naprakészek vagyunk az online világban, ezért szeretjük az új dolgokat, számunkra ez kihívás, hivatás. Nyitottak vagyunk az új ötletekre, amiket általában meg is valósítunk. Ezért főleg fiatal kollégákat alkalmazunk és nem riadunk vissza új trendi feladatok megoldásától, ami még új a piacon.

Esettanulmány

Budapesti duguláselhárító, vízvezeték szerelő cég, 4 autó és 10 alkalmazott, hatalmas konkurencia.
Online, organikusan a keresőből a legjobb pozíciót szerezni a legnagyobb kereséssel rendelkező kulcsszavakra, minél több embert elérni, konvertálni a weboldalon a közösségi kampányokon keresztül is.
Onsite technikai problémák javítása, Majd a keresőben organikus találati listán az összes fontos, releváns, nagy forgalommal rendelkező kulcsszóra elsők közé került. Tartalom és közösségi marketing kampányok folyamatos futtatása. Eredmény: az összes fontos kulcsszóra megtalálható az elsők között így vállalkozása rentábilis lett 1 év alatt. A folyamatos kampányokkal pedig erősítjük a jelenlétet és biztosítjuk a folyamatos elérést.

Weboldal: