ERP - TECH Informatikai Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

ERP - TECH Informatikai Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Vállalkozásunk több éves tapasztalattal rendelkezik komplex vállalati informatikai rendszerek fejlesztésében és üzemeltetésében.
Tevékenységünk eddig nagyrészt egyedi megrendelésre történő szoftverfejlesztésre, illetve egyedi fejlesztésű rendszerek üzemeltetésére korlátozódott. A tapasztalat azt mutatja, hogy a jelenlegi gazdasági helyzetben kevés cég engedheti meg magának az egyedi szoftverfejlesztéssel járó idő- és költségráfordítást. Akik költséghatékony módon szeretnének profitálni a modern vállalatirányítási (ERP) szoftverrendszerek nyújtotta előnyökből, azoknak egy kész, minden vállalati alapfolyamatot támogató, mégis könnyen testre szabható rendszerre van szükségük.

Temékeink

Esettanulmány

Az IKONO GmbH egy viszonylag kis méretű német kárpitos bútorgyár. A bútorgyártás nem nagy volumenben zajlik, a termékpalettájuk leginkább minőségi, nagyobb értékű, manufakturális körülmények között gyártott bútorokból áll. Ebből adódóan nem a nemzetközi tömeggyártókkal versenyeznek. Ennek ellenére szeretnének lépést tartani korunk igényeivel, és egy integrált vállalatirányítási rendszer, a REFLEX-PLUS bevezetése mellett döntöttek. A projekttel a BT-IT GmbH-t bízták meg, cégünk, az ERP-TECH Kft. a megvalósításban alvállalkozó partnerként vett részt.
Korunk üzleti környezete nagy elvárásokat támaszt a gyártó cégekkel szemben. Ezeket az elvárásoknak hatékony IT támogatás nélkül már nehéz, vagy nem is lehet megfelelni.
- A vevői megkeresésekre képesnek kell lenni gyors információkat adni
- Naprakész információk a megrendelések állapotáról
- Naprakész információk a gyártás anyag-, és kapacitás szükségleteiről
- Logisztika támogatása
- Bármikor hozzáférhető menedzsment információk
- Stb.
A bevezetendő vállalatirányítási szoftver feladata többek között a fent leírt információk biztosítása.
Egy komplex rendszer bevezetése mindig az igények - gyakran időigényes - felmérésével kezdődik. Ezek alapján az egyes igényekre konkrét megoldási javaslatokat vázoltunk fel. A megoldások körvonalazódása után telepítésre került egy teszt rendszer, ahol a kollégáink felhasználókkal közösen rögzítették a törzsadatokat, majd megkezdték az egyes funkciók tesztelését. Amikor a cégvezetés úgy ítélte meg, hogy a rendszer már alkalmas az éles indulásra, akkor megtörtént az éles rendszer telepítése és indítása.
A rendszer bevezetésének köszönhetően az ügyfél hozzájut a döntéshozáshoz szükséges információkról, legyen szó akár beszerzésről, gyártásról, értékesítésről, vagy szállítmányozásról.

Weboldal: