IRAT-SZÉF Iratmegőrző és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

IRAT-SZÉF Iratmegőrző és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Cégünk elsősorban papíralapú iratok rendezésével, (bér)tárolásával, a tárolt iratokból történő adatszolgáltatással, helyszíni iratrendezéssel, iratkezelési szabályzat és irattári terv készítésével, iratkezelés átvilágításával, ügyviteli és iratkezelési szaktanácsadással, levéltári átadással foglalkozik immár 20 éve. Az ingyenes helyszíni felmérést követően személyre szabott, egyedi árajánlattal állunk leendő partnereink rendelkezésére. Elsődleges célunk ügyfeleink működésének megkönnyítése, iratkezelési költségeik optimalizálása. Partnereink a gazdasági élet minden területéről megtalálhatóak: kis- és középvállalkozások, nagyvállalatok, közszféra, közhasznú intézmények.

Temékeink

Esettanulmány

Partnerünk üdítőital, ásványvíz gyártással, kereskedelemmel foglalkozó, átlag 300 főt foglalkoztató, milliárdos árbevételű, meghatározó piaci szereplő a saját ágazatában.
A szokásos probléma merült fel, ami ilyen esetekben szokott: kinőtték a rendelkezésre álló, irattározásra használható helyiségeket, az iratok pedig csak folyamatosan termelődtek, egymás hegyén-hátán voltak, nem találtak meg semmit a rendezetlen irathalmokban, vagy csak hosszas keresgélés után. Nem csupán csak egy helyiséget, raktárat szerettek volna bérelni valahol, hanem egy komplex szolgáltatást kapni a bértároláson túl: adatszolgáltatás, iratrendezés, selejtezés, megsemmisítés, a betárolásra váró iratanyag elszállítása, stb., amit biztosítunk is számukra.
Elszállítottuk a jogszabály szerint még kötelezően őrzendő, de már ritkán keresendő iratokat, rendeztük, nyilvántartásba vettük, betároltuk irattárunkba, illetve biztosítjuk a szükség szerinti adatszolgáltatást is. Ezzel jelentős helyet szabadítottunk fel az ott maradt iratok tárolására rendelkezésre álló helyiségben. Számukra ezzel - a saját tárolással, újabb helyiség kialakításával, bepolcozásával, a saját hatáskörben történő rendezéssel, selejtezéssel szemben - jelentős költséget takarítottunk/takarítunk meg még úgy is, hogy havidíjat fizetnek a bértárolásért.