Chrome-Soft Informatikai, Kiadói és Grafikai Korlátolt Felelősségű Társaság

Chrome-Soft Informatikai, Kiadói és Grafikai Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

öbb mint 20 éve a Chrome-Soft kiemelkedő és az aktuális trendeknek megfelelő megoldásokat biztosít ügyfeleinek a turisztikai marketing, IT és a stratégiai márkatervezés területén. Az elmúlt évek során számos desztináció menedzsment IT rendszert, turisztikai portált, CRM és kártyarendszert, okostelefon app-ot, teljes arculatot, kiadványt, hirdetést, weboldalt és egyéb grafikai tervet készítettünk.
2017 végétől szállodai és étterem menedzsment rendszereket kínálunk a turisztikai szolgáltatók részére. Partnereink működését olyan komplex menedzsment rendszerekkel támogatjuk, melyek ez idáig olyan IT beruházást igényeltek, amit csak a hotel láncok és nagy szállodák engedhettek meg maguknak.
Célunk, hogy szálláshelyek működését versenyképesebbé tegyük erőforrásaik optimális kihasználásával, a hatékonyabb működés elősegítésével, a költségeik optimalizálásával, és bevételeik növelésével.

Esettanulmány

Az Aquilo Hotel Panoráma Tihany a félsziget egyik legszebb fekvésű, 38 szobás, 3 csillagos szállodája, saját vitorláskikötővel és stranddal. Vendégköre jellemzően az igényes, vitorlázás és aktív turizmus iránt érdeklődők köréből kerül ki, szezonálisan üzemel.
Elavult, helyben telepített éttermi és szálláshely-menedzsment rendszerük használata túl bonyolult, lassú és körülményes volt, ami nem felelt meg a mai piaci elvárásoknak, illetve az egyre gyorsuló tempóban digitalizálódó vendégkör igényeinek, ezért választották a Chrome-Soft által forgalmazott és fejlesztett Hotrest éttermi és szálláshely-menedzsment rendszert, amely a modern kor digitális igényeivel fellépő vendégkör igényeit hatékonyan elégíti ki és sokrétűen volt képes bővíteni a szálláshely menedzsmentjének értékesítési lehetőségeit.
A HOTREST egy modern, felhő alapú, teljes funkcionalitással rendelkező szálloda- és étterem menedzsment szoftver.
A rendszerben folyamatosan követhető a szállodában vagy az étteremben folyó munka és azonnal/real time-ban képes reagálni a felmerülő kérdésekre.
A HOTREST egyik legnagyobb előnye az az innovatív és felhasználóbarát informatikai struktúra, amely lehetővé teszi a real-time adatkezelést, a letisztult funkció-elosztást, könnyen elérhetővé teszi a manager-jelentéseket és maximálisan támogatja az értékesítést. A rendszer letisztult és világos felhasználói felülete megkönnyíti a napi munkát a foglalások, a housekeeping, a számlázás és az értékesítés minden területén, miközben új vendégeket vonz. A HOTREST SSL titkosítással védett és standard webböngészőn vagy mobilpplikáción keresztül elérhető a nap 24 órájában, az év 365 napján.
A HOTREST PRO átfogó szállodai rendszere ideálisan használható olyan szállodákban, amelyek kapacitása 10-100 szobáig terjed. A hatékony felhasználás érdekében tárolja a szálloda vagy panzió minden adatát a szállásfoglalástól, a hotel menedzsmenten át az éttermi rendszerig, vagy éppen az IFA-bevalláson és a KSH-adatszolgáltatáson át az NTAK-adatszolgáltatásig, vagy a NAV által megkövetelet online számlázásig. Nyomon követhetőek benne a készletek, a kifizetések vagy épp a vendégadatbázis alapján generált listák, melyek nagyban támogatják a marketing munkát.
A HOTREST LITE egy olyan, „könnyűszerkezetes” változata a szállodai rendszernek, amely kisebb, 1-20 szobás egységek számára készült. Ez a változat azoknak a kisebb vendégházaknak, panzióknak és B & B tulajdonosoknak nyújt hatékony támogatást, akik pénztár és raktári készlet-rendszer nélkül, vezetői jelentések és néhány nyomtatási funkció nélkül is eredményesen tudják használni a rendszert.
A rendszer bevezetésével elért eredmények: megnövekedett bevételek, javuló kihasználtsági adatok, kevesebb élőmunka, költséghatékonyabb működés és megnövekedett vendégelégedettség.

Weboldal: