KELET-TANÉRT Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

KELET-TANÉRT Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Cégünk, a nyíregyházi székhelyű KELET-TANÉRT Kft. immár több mint 15 éve foglalkozik taneszközök és iskolai szemléltetőeszközök fejlesztésével, gyártásával és értékesítésével, 8 éve pedig már minőségi oktatási és irodai bútorok gyártásával és játszótéri, kültéri eszközök telepítésével is, az egyik legjelentősebb oktatási eszközöket szállító céggé nőve ki magát Magyarországon. Termékskálánk több mint 4000-féle taneszközt, iskolai berendezést, informatikai-, irodatechnikai eszközt, kültéri fajátékot, fitnesz eszközt, tartalmaz, amelyek megfelelnek az óvodai nevelés, az általános- és középiskolai oktatás szemléltető, funkcionális taneszközeire vonatkozó elvárásoknak.

Esettanulmány

Cégünk országszerte lát el oktatási és egyéb intézményeket taneszközökkel és iskolai berendezésekkel, közöttük informatikai, irodatechnikai eszközökkel annak érdekében, hogy az intézmények a megfelelő technikai háttérrel rendelkezzenek, és az oktatók a lehető legmodernebb technikákat alkalmazva végezhessék fejlesztő munkájukat. Az elmúlt évben több oktatási intézményt szeretünk fel új digitális eszközökkel, bútorokkal, taneszközökkel.
Egy közeli református óvoda, általános iskola, gimnázium és kollégium az „Iskolafejlesztés a Minőségi Oktatás Feltételeinek Megteremtése Érdekében” című EFOP projekt keretében kapott lehetőséget arra, hogy az elavult, elhasználódott eszközeit (bútor, taneszköz és informatikai eszközpark) újakra cserélje.
A magyar oktatásban a multimédiás oktatás fejlődése viszonylag lassan indult el, viszont mára egyre nagyobb az igény a technikai újításokra, a megfelelő eszközparkok kiépítésére. Napjainkban a tanulási folyamatot erősen befolyásolja az informatikai eszközök és az elektronikus oktatási segédanyagok használata, új lehetőségek nyílnak az ismeretátadásban, ha megfelelő eszközök állnak az oktatók rendelkezésére. Célunk, hogy partnereink számára a legmegfelelőbb eszközöket kínáljuk.

A cégünk által forgalmazott termékekkel az oktatási és egyéb intézmények (vállalkozások is) fejleszthetik eszközparkjukat, az alkalmazni kívánt módszereknek megfelelően állíthatják össze azon termékek listáját, amelyek biztosítják a megfelelő technikai hátteret mind az oktatási intézmények, mind a vállalkozások életében.

A cégünk által forgalmazott termékek, - számítógépek, laptopok, nyelvi laborok, interaktív táblák, hozzájuk tartozó szoftverek, projektorok egyéb eszközök - rendszer szintű kiépítésével a mai igényeknek megfelelő hatékonyabb tanítási-, tanulási folyamat érhető el, a vállalkozások számára pedig lehetővé teszik a leghatékonyabb irodai munkavégzést.