Inenginn Tervező és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Inenginn Tervező és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Épületszkennelés Magyarország teljes területén. Legyen az kereskedelmi üzlet, ingatlan, vendéglátó egység vagy szálláshely, szolgáltatásunk segítségével a beszkennelt ingatlan virtuálisan körbesétálható és interaktívvá tehető. Az ügyfelek számára a nap 24 órájában a fizikai üzlethez hasonlóan elérhető a vállalkozás. Szolgáltatásunkra minőség növelő és piaci pozíciót erősítő hatása egyértelmű, hiszen egy nagyon látványos és innovatív megjelenítési forma, mely nem csak KKV-k számára nyújt új lehetőségeket.

Esettanulmány

Szálláshely szolgáltató kkv, az ország olyan területén, ahol: 1. szezonális jelleggel, nagyszámú turista forgalom van, így a versenytársak száma is bővebb, tehát az ügyfél megnyerés és minőségi szint növelés kiemelten fontos a szolgáltató számára. Vagy, egy 2. az ország kisebb tursta forgalmat bonyolító, ritkán látogatott területén, ahol a látogató meggyőzése szintén kiemelten fontos, a későbbi elégedettség elérése végett.
Biztonságos szálláshely foglalás és cégbemutatás az online térben
Erősítse cége online jelenlétét interaktív virtuális bemutatóval. Tegye üzletét, szálláshelyét, vendéglátó egységét vagy ingatlanát elérhetővé ügyfelei számára a nap 24 órájában! Szolgáltatásunk segítségével a beszkennelt ingatlan virtuálisan körbesétálható, valamint interaktívvá tehető számítógépen, mobiltelefonon és tableten. Szolgáltatásunk segítségével a szálláshely szolgáltató kkv-k esetében, Akár 500%-al nagyobb látogatói közönség érhető el, ezáltal az oldalon töltött idő és garantált növekedés a közvetlen foglalások száma a saját felületről, Mindezen előnyök, minden esetben, jelenleg az egyetlen hivatalos Google Partner partner által feltöltött és Google maps regisztrációval végződik.

Weboldal: