GHM Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság

GHM Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Vállalkozásunk uniós Pályázatik figyelésével, pályázatírással és Projektmenedzseléssel foglalkozik.
Társaságunk 2012-ben azzal a céllal jött létre, hogy segíteni tudja a magyarországi KKV-k uniós pályázatok során történő fejlesztéseik, programjaik megvalósítását oly módon, hogy a lehető legtöbb forráshoz jussanak a sikeres uniós pályázatok megvalósításából eredően.
Az ezen időszak alatt megszerzett tudásunk, tapasztalatunk és jól felépített kapcsolati tőkén a garancia az Ön sikeres projektjének. Sikerességünk fő mozgató rugója az hogy minden projektünket önálló értékként kezelve, ügyfeleinkkel szorosan együttműködve vizsgáljuk ki a projektterv megvalósíthatóságát, környezetét, s a konkrét helyzetre reagálva dolgozzuk ki a támogatási konstrukciót
Miért érdemes velünk dolgozni?
- Szolgáltatásaink sikerdíjasak, így mi is érdekeltek vagyunk a támogatás elnyerésében és a projekt sikeres megvalósításában.
- Komplex szolgáltatási csomagot nyújtunk, a pályázatok megírásán és menedzselésén

Esettanulmány

Az esettanulmányban bemutatni kívánt vállalkozás Hajdú-Bihar megyében működik, 30 fő alkalmazottal dolgozik. Fő tevékenysége fémszerkezetek gyártása.


2 vállalatirányítási, egymással nem kompatibilis rendszerrel dolgoztak annak érdekében, hogy átlátható legyen a működésük.
Egy integrált vállalatirányítási rendszer bevezetését tervezték meg a „GINOP-3.2.2-8.2.4-16 Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása” című felhívás keretében.
A pályázat megírására és a dokumentáció összeállítására vállalkozásunkat kérték fel.
A pályázat beadását követően 6 hónappal megnyerték a pályázatot. Jelenleg zajlanak az új rendszer bevezetési folyamatai.
Jelenleg a projektmenedzsment szolgáltatásunkkal segítjük a projekt szakmai és pénzügyi megvalósulását.