BIt-Sol Kereskedelmi, Szolgáltató és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság

BIt-Sol Kereskedelmi, Szolgáltató és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Cégünk a Bit-Sol Kft. 2009.-ben alakult. Mai arculatát a fokozatos fejlesztések és átszervezések eredményeként 2016.-ban nyerte el. A Bit.Sol Kft. ma már olyan informatikai és irodatechnikai szolgáltatásokat, valamint teljes körű létesítmény-üzemeltetést kínál partnereinek, amelyekkel Ön az intézménye vagy a vállalata fenntartását gazdaságosabbá, és az ezzel kapcsolatos feladatok ellátását hatékonyabbá teheti. Cégünk fő tevékenysége az Információ-technológiai szaktanácsadás, aminek keretében nem csak az egyedi adatvédelmi szabályzatok kidolgozását (GDPR-szerint) vállaljuk, hanem a konkrét adatbiztonsági megoldások kulcsrakész szállítását is vállaljuk. Ezen tevékenységekkel is szeretnénk hozzájárulni a infokommunikációs-technológiák (IKT) széles körű elterjedéséhez az intézményi felhasználók és a vállalati (kkv-k) körében.

Esettanulmány

30 főt foglalkoztató, 7 milliárd Ft éves árbevételű, piacvezető élelmiszer nagykereskedelmi cég.
A vállalat műszakilag elavult IT rendszerének teljes körű rekonstrukciója, az adatbiztonság szemelőtt tartásával.
A vállalat műszakilag elavult IT rendszerének teljes körű rekonstrukciója. az alábbi lépésekben:

- IT audit (hardver-szoftver)
- szoftver konszolidáció (licencelés)
- új szerverpark létrehozása (3db alkalmazás szerver+ 3db adatszerver)
- belső szolgáltatások létrehozása virtualizációval (levelező szerver, tűzfal, intranet, HelpDesk, stb ...
- a lokális hálózat (UTP) korszerűsítése (CAT6 média, menedzselhető switchek, redundancia)
- korszerű nagyteljesítményű (10kVA) 3 fázisú szünetmentes tápegység rendszerbe állítása
- adatvédelmi és adatbiztonsági szabályzatok kidolgozása a GDPR szerint

A fenti elvégzett feladatokkal növeltük a vállalati ügyviteli rendszer sebességét, a rendelkezésre állást, valamint az IT szabályok bevezetésével létrehoztuk a hatékony működéshez szükséges feltételeket. Ezek az intézkedések növelték a vállalat versenyképességét és hozzájárultak a sikeresebb piaci jelenléthez és a nagyobb üzleti eredmények eléréséhez.