Applion Computer Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Applion Computer Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

AppWorks - Make IT Mobile

Az Applion AppWorks megoldása egy teljeskörű mobilitási csomag, ami segít a legkülönbözőbb méretű vállalatoknak kihasználni az üzleti folyamatok mobilizálása adta lehetőséget, könnyen használható, kényelmes papírmentes megoldást kínálva, amellyel jelentős költségmegtakarítás és hatékonyságnövelés érhető el.

A külső helyszíneken dolgozó munkatársak az AppWorks mobilalkalmazásával minden dokumentációs feladatot hatékonyabban tudnak ellátni. Azonnal értesülnek arról, ha új feladatot kaptak. A feladathoz minden szükséges információ rendelkezésükre áll a mobileszközön. A feladat státuszát a vezetők minden pillanatban nyomon követhetik. A cégvezetés által dinamikusan változtatható elektronikus munkalap kitöltésével, a fejlett törzsadat- és raktárkészlet-kezeléssel a hatékonyság nagyságrendekkel növekszik.


Temékeink

Esettanulmány

A Lux Hungária Kereskedelmi Kft. által forgalmazott termékek közel 120 éves múltra tekintenek vissza és kiemelkedő minőségben szolgálják a higinéai eszközök privát célú használatát. A magas minőségükről híres porszívók és egyéb takarító berendezések világszerte nagy népszerűségnek örvendenek. A magyarországi képviselet mint egy 4 milliárd Ft-os forgalmat bonyolít le közel 200 munkavállalóval.

Az eszköz és alkatrész értékesítésen túl, a Lux Hungária megbízható szerviz szolgáltatást is nyújt ügyfelei részére.
Az Applion Computer Kft. AppWorks névre hallgató helyszíni munkavégzést támogató megoldásának segítségével a Lux Hungária a mai napig sikeresen támogatja értékesítő és szervizes munkatársait országszerte munkájuk hatékony elvégzésben és digitalizálásban.

A megoldás bevezetését megelőzően problémát jelentett a cég számára a papíralapú dokumentáció, a helyszíni szervizelési űrlapok és jegyzőkönyvek manuális kitöltése, ami nem csupán kényelmetlenséget okozott a munkavállakóknak és ügyfeleiknek, de lassította az információáramlást és nem tette lehetővé naprakész, döntéstámogató kimutatások készítését. A megoldás ezen túlmenően hozzásegítette a menedzsmentet a helyínen dolgozó kollégák hatékony munkaszervezéséhez, munkájukról történő valós idejű riportok készítéséhez és a teljesítmény nagymértékű javításához.
Az Applion Kft. az elmúlt években egyedileg kifejlesztett és sikeresen bevezetett szoftverek mellett saját termékpalettával is rendelkezik, mely elektronikus helyszíni munkavégzés, sales támogatás, logisztika és pénzügyi területen nyújt teljeskörű megoldást.

AppWorks
Az AppWorks több platformból álló szoftvercsomag (webes felület, mobil kliens és backend server kiszolgáló), amely átláthatóvá és teljes mértékben dokumentálttá alakítja a helyszíni munkavégzés folyamatát és kiváltja a papír alapú adminisztrációt.

Minden olyan szervezetnél hatékonyan használható, ahol nagy számban végeznek helyszíni feladatokat, és fontos, hogy
- a munkavégzés szervezett és átlátható legyen
- a munkaszervezés minden pillanatban tisztában legyen a helyszíni munkavégzés készültségi fokával
- a helyszíni munkavégzés dokumentálása gyorsan, pontosan és papírmentesen történjen
- biztosítva legyen a GDPR megfelelőség
- Papír alapú munkavégzés kiváltása elektronikus aláírással

Az AppWorks fontosabb funkciói
- Dinamikus munkalap: Egyedi üzleti igényekre alakítható és szükség szerint dinamikusan változtatható munkalap kezelés. A dinamikus űrlapokkal hibamentesen történik a munkavégzés dokumentálása.
- Feladatkiosztás: Feladatok kiosztása és ellenőrzése a webadmin felületen. A mobil alkalmazásban elvégzett feladatok adatai azonnal rendelkezésre állnak.
- Törzsadat és raktárkészlet: A webadmin felületen szabadon definiálhatók az üzleti folyamatok szempontjából fontos törzsadatok. Minden munkatárshoz külön raktárkészlet rendelhető, a változások folyamatosan nyomon követhetők.
- Rendszerintegráció: Kiterjedt XLSX export és import funkcionalitás. REST API kapcsolat: a már használatban lévő ERP rendszerekkel történő adat átadás és –átvétel biztosított.
- Sales támogatás: CRM, Prezentációk, Ügyfél kérdőívek, Statisztikák, riportok, projekt és szerződés nyilvántartás, dokumentumtár

További információk: https://www.applion.hu/appworks