E-Distribution Korlátolt Felelősségű Társaság

E-Distribution Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Az E-Distribution Kft. 2012-ban alakult az amerikai Greensmoke termékek európai értékesítésére. Az üzleti célok eléréséhez szükségessé vált minden európai országban webshop üzemeltetése, kreatív anyagok készítése és saját infrastruktúra üzemeltetése. Az eltelt évek alatt a vállalkozás több változáson ment keresztül, melynek során az IT terület a mindenkori belső üzleti igények kiszolgálása mellett külső megrendelők felé is nyitott.
Mára a cég eredeti profilja és az IT üzletág fejlődése két külön vállalkozás kialakítását indokolta. Ennek eredményeként az informatikai tevékenységet önálló brand formájában folytatjuk, a cég IT üzletága 2017 eleje óta önálló márkanév alatt, DataPontis néven működik.
Tevékenységeink között szerepel az Odoo vállalatirányítási rendszer KKV-k számára történő bevezetése és testreszabása, Odoo és Magento alapú webshopok és WordPress alapú, valamint egyedi weboldalak fejlesztése és grafikai tervezése, valamint IT projektmenedzsment, üzemeltetés.

Temékeink

Esettanulmány

A LAS Ventures Ltd. az Egyesült Államokban webes értékesítéssel foglalkozó nemzetközi vállalkozás.
Az alkalmazottak létszáma 15 fő. Vásárlóik létszáma átlépte a 1100-at, az eddigi értékesítések száma több, mint 2300.
A cég üzleti tevékenysége, melynek teljes körű informatikai támogatására kerestek megoldást, az alábbi folyamatokból épül fel: beszerzés, raktározás, értékesítés támogatás, online és offline értékesítés, számlázás, szállítás.

Az üzleti tevékenység támogatására a Datapontis ERP testreszabott változata került bevezetésre. A vállakozás az alábbi modulokat használja:
- Beszerzés
- Logisztika
- CRM
- Sales
- Számlázás.
A rendszer használatával rendkívül gyorsan és egyszerűen követhetővé váltak az üzleti folyamatok, az integráltságból fakadóan a vezetői döntések sokkal megalapozottabbak lettek.