InnVoice Ügyviteli Szoftver Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

InnVoice Ügyviteli Szoftver Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

20 éve, az InnVoice létrehozásakor a legfontosabb szempont volt, hogy a cégek működésében rendelkezésre álló emberi és időbeli erőforrásokat megsokszorozzuk azáltal, hogy olyan eszközöket alkotunk, amelyek akkor is dolgoznak, ha az emberek alszanak.

Ebben hiszünk a mai napig is. Nem kell teendőket fejben tartani, amikor az informatika fantasztikus eszközei lehetővé teszik, hogy a cégek emberektől független rendszereket képviseljenek, mely akkor is értéket képvisel, ha a cégvezető már kiszállna a mindennapi működtetésből. Cégünk a számlázás, a kiskereskedelmi folyamatok támogatásában és automatizálásában partner, de az ügyfélszolgálati rendszerünk arra is alkalmas, hogy biztos hátteret adjon ahhoz, hogy európai szintűen működő cégeket hozzunk létre, amelyre a cégvezető és a tulajdonosok, munkatársak is büszkén tekinthetnek.

Esettanulmány

2009-ben indult minőségi lábbelik értékesítésével foglalkozó kiskereskedés.
A helyi piaci körülményeket kihasználva határozta meg a termékpalettát, ami a minőségi lábbelik értékesítése mellett, a magas színvonalú szakmai tanácsadás is kiemelten fontos hozzáadott érték.
Az utóbbi 10 évben folyamatos fejlődésnek köszönhetően már három fizikai üzlettel és egy webáruházzal rendelkezik.
Az első üzlet megnyitása után már felmerült az a kérdés benne, hogy milyen készletnyilvántartó megoldással vezethetné a boltját. Megoldandó problémák: termékek nyilvántartása vonalkódos rendszerben, termék készletek pontos vezetése, bevételezések és eladások, munkatársak számára egyszerűsített eladói felület, munkatársak ellenőrzése, napi és egyéb időszakok forgalmának lekérdezése. Később több üzlet bevezetésénél az egyes raktárakban látható készletek követése, akár az aktuális állapot szerint.
A további üzletek megnyitása során a boltok készletére, forgalomra, napi eseményekre távolról is rálát és vásárlói igény szerint a termékek könnyedén átmozgathatók az üzletek között.
Minden terméküket most már az INNVOICE segítségével látják el vonalkóddal, vételezik be, tartják nyilván és értékesítik.
Lekérhető a forgalmi kimutatás tetszőleges időszakra lebontva. Látja, hogy melyik terméke a legnépszerűbb. Kedvezményrendszereket tud bevezetni, növelve ezzel az eladások mennyiségét. Az INNVOICE-nál lehetőség van a webáruház kapcsolatra, így könnyedén lehet látni és kiszolgálni a webáruház forgalmát. Számukra jó megoldás volt az is, hogy a kifutótermékeket így online tudták értékesíteni.