FoglaljOrvost Online Kft.

FoglaljOrvost Online Kft.

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A FoglalOrvost.hu weboldal 2011-ben indult időpontfoglalási, magánorvos és magánkórházi szakrendelés kereső szolgáltatás, melynek célja, hogy elérhetővé és könnyen megtalálhatóvá tegye a magyar magánegészségügyi szektorban dolgozó orvosokat a páciensek számára. Alapítója Straub Fanni magánegészségügyi marketingspecialista.

A FoglaljOrvost.hu kétirányú szolgáltatása egyaránt szól a pácienseknek és magánorvosoknak. A honlap rendszerén keresztül a páciensek nem csak a leggyakrabban keresett magánorvosi és magánkórházi szakrendeléseket találják meg, az állami egészségügyben sokszor nehezen elérhetőeket is.

A weboldal az orvosoknak és magánkórházakban dolgozó szakembereknek folyamatos online jelenlétet biztosít, segíti a páciensszerzést, és megtartást is, emellett átfogó naptárszoftverként könnyíti meg a páciensek kezelését.
Az oldal 2019-re 150 ezernél is több regisztrált felhasználóval működik, 100+ szakterület és 1500+ orvos található meg rajta.

Temékeink

Esettanulmány

Szektor: Egészségügy
Rendelő neve: Dr. Zinner Balázs Magánrendelése
Cégméret: 2 fő
Piaci körülmény: Versenyképesség növelése a telített magánorvosi piacon belül.
Erőforrások: Páciens centrikus rendelő limitált sales/marketing erőforrással, limitált kapacitás ügyfélkör bővítésre


Versenyképesség növelése a telített magánorvosi piacon belül. A magánorvosi szektorban az orvosok limitált erőforrással bírnak a betegek ellátása mellett új betegek szerzésére, sem támogató sales/marketing csapat, sem egyéb online/offline reklám lehetőségre nincs/limitált erőforrásuk van. Cél, a rendelési idejük (szabad időpontok) feltöltése pácienssel, ezzel minimalizálva a kieső időt/bevételt. Szintén probléma számukra, a meg nem jelenő páciensek magas száma, illetve a beérkező személyes/telefonos foglalások kezelése.
Ezen felül jellemző a hazai egészségügyre, azon belül a magánszektorra is az elavult páciens foglalási/nyilvántartás rendszer. A magánorvosok sokszor papír alapon vagy ingyenes Google calendarban rögzítik a foglalásaikat, mely mind gdpr mind funkcionális szempontból nehézséget jelent az egyes magánrendelőknek/orvosoknak. Ennek oka a magas fejlesztési, saját rendszer üzemeltetési költség.

A több mint 8 éve működő FoglaljOrvost.hu kétirányú szolgáltatása egyaránt szól a pácienseknek és magánorvosoknak. A honlap rendszerén keresztül a páciensek nem csak a leggyakrabban keresett magánorvosi és magánkórházi szakrendeléseket találják meg, de az állami egészségügyben sokszor nehezen elérhetőeket is,
A weboldal az orvosoknak és magánkórházakban dolgozó szakembereknek folyamatos online jelenlétet biztosít, hirdetésekkel is segíti a páciensszerzést és megtartást is, hiszen az FoglaljOrvost.hu szolgáltatásainak felhasználói egy-egy orvos-páciens találkozó után véleményezhetik a magánpraxis szolgáltatásait, a szakembereket.
A FoglaljOrvost az orvosok számára saját, egyszerűen áttekinthető, funkcionális adminisztrációs felületet biztosít, ahol az orvosok, klinikák kezelhetik naptárjukat (időpontjaikat), elérhető szolgáltatásaikat, kereshetnek pácienseik között, módosíthatják a foglalási időpontokat.
Az orvosok és magánkórházak ezen felül weboldalukba ágyazva használhatják a FoglaljOrvost időpontfoglalási és értékelő rendszerét is, ezzel rengeteg fejlesztési, fenntartási költséget spórolva.
Az egyes foglalásokat követően a FoglaljOrvos rendszere email/sms formájában emlékeztetőt küld mind a pácienseknek mind az orvosnak az egyes orvos/beteg találkozókról, minimalizálva ezzel a meg nem jelenést a páciens részéről. A rendszeren keresztül létrejött foglalások ügyfélszolgálati panaszkezelését a FoglaljOrvost szakértő csapata végzi.

Dr. Zinner Balázs Magánrendelése a szolgáltatás használatát követően mára hatalmas páciens bázissal bír, kihasználatlan szabad időpontjainak száma gyakorlatilag a minimálisra csökkent.
A FoglaljOrvost által biztosított online jelenlétnek köszönhetően mára szakterületén az egyik legkeresettebb orvos lett, mindeközben saját csapatának marketing/adminisztrációs feladatai gyakorlatilag megszűntek, a FoglaljOrvost rendszerhasználatában kimerülnek. Mind időt, mind erőforrás, mind fejlesztési/üzemeltetési költséget spórol.