DELOCAL Technology Informatikai Zártkörűen Működő Részvénytársaság

DELOCAL Technology Informatikai Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Innovatív termékek, szakmailag minőségi csapat.
Világos elérhető célok, garantált sikerélmény.

Új, hatékony megoldások keresése, folyamatos refactoring & optimalizálás.

- PHP backend
- React frontend
- Javascript
- HTML
- E-commerce webshopok (Magento, Wordpress, egyedi)
- React native applikáció (Android, IOS)
- Laravel keretrendszer
- YII keretrendszer
- térképes fejlesztési feladatok (Google Maps, Openstreetmap)
- UX-UI tervezés

Esettanulmány

Az ügyfél a kozmetikai iparban van jelen, saját készítésű kozmetikumat gyárt.
Kis KKV éves árbevétele 300M Ft körül van, 20 főt alkalmaznak pest megyei székhellyel.
A megoldandó probléma egy korszerű, reszponzív marketing megoldásokkal támogatott webáruház készítése egyedi igények alapján. A webáruháznak képesnek kell kezelnie különböző szerepkörű vásárlásokat, akciókat, kedvezményeket, hírlevél listák kezelését, facebook összeköttetétst, youtube videó csatornát, google SEO optimalizálást és hirdetéskezelést.
Az általunk elkészített megoldás egy Magento motorra épülő egyedi dizájnnal elátott webáruház, melyben elkészítettük az egyéni igények alapján definiált feladatokat is.
Korábban egy kezdetleges CMS rendszerrel rendelkeztek melynek a konverziós aránya 0,6% környékén stagnált és nem volt reszponzív, így mobilon használhatatlan volt. Ezt cseréltük le és a konverzió már 1,2% környékén van (azaz duplázódott), a marketing funkciók és mérések hatására pedig pontos képet kap az ügyfél a látogatottságról, konverzióról.

Saját UX/UI szakemberrel is rendelkezünk így a teljes tervezést is mi készítettük, több wireframe alapján választotta ki az ügyfél amit szeretne.

Az átadás óta is folyamatosan fejlesztünk, legutóbb a Google Shopping rendszerbe való integrálást valósítottuk meg, aminek hatására nőtt az oldal látogatottsága már az elmúlt 1 hónapban is.

Weboldal: