Cheppers Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Cheppers Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A Cheppers Zrt. 2012-ben alakult, webfejlesztő cég. Szolgáltatásaink a cég fejlődésével együtt bővültek, 2012-ben 6 fővel kezdtünk elsősorban Drupal alapú webfejlesztésekkel foglalkozni, ezt a következő években kiegészítette a UX/UI kutatás és tervezés, a devops szolgáltatások és az egyedi PHP fejlesztés. Napjainkban két kontinensen, két irodában, közel 70 fő dolgozik a cégnek.

Temékeink

Esettanulmány

Mint egy LEGO® készlet különálló darabjai, amikor összerakjuk őket, pont olyanok, vagyunk mi magunk is, hisz együtt egy közösség részeként többre vagyunk képesek, mint külön-külön. A WE LOVE WHAT YOU BUILD (WLWYB) 2017-ben kereste fel a Chepperst azzal az elképzeléssel, hogy hozzunk létre egy közösségi piacteret az egyedi LEGO építményeket tervezők és építők számára; egy olyan helyet, amely összeköti őket a világ minden tájáról származó rajongókkal.

A We Love What You Build az e-kereskedelmi szegmensben az egyik legismertebb, magyarországi székhelyű LEGO alkatrész kereskedő. Raktárukból öt állandó, és csúcsidőszakban további időszakosan foglalkoztatott munkatárs segítségével szortírozzák az online megrendelt alkatrészeket, a raktár feltöltésétől a postázásig bezárólag. Munkájukat ezen kívül több marketinges, saleses és ügyfélkapcsolati munkatárs is segíti.

A LEGO® mindig is a világ egyik legkreatívabb játéka volt, amelyet fiatalok és felnőttek egyaránt kedvelnek. Időtlen formában, elemről elemre alkotunk meg egy új világot; a folyamatos kombinálás, keresés, építés folyamatában elmerülve csak a pillanatnak élve, majd felfedezzük és megcsodáljuk az újonnan született alkotást annak minden szegletéből. Ez az egyike azon ritka játékoknak, melyek a mai napig gyakorlatilag változatlan formában maradt generációk kedvence.

Bár már léteznek olyan felületek, amelyek bemutatják az egyedi tervezésű LEGO® építményeket és olyanok is, amelyek lehetővé teszik LEGO® alkatrészek vásárlását, még sincs más a piacon olyan, aki mindkét oldalt kiszolgálná. Az építők általában arra kényszerülnek, hogy fáradtságos munkával hatalmas és nehezen használható adatbázisokból nem hivatalos megnevezésű darabokat és alkatrészeket ássanak elő.

A Cheppers és a WLWYB egy olyan honlapot hozott létre - a Cheppers által fejlesztett webáruház rendszer segítségével - ahol az alkotók feltölthetik LEGO® MOC-jaik építési utasítását és az ehhez szükséges alkatrész listát. . A MOCHUB csapat gondoskodik mindenről, a tervek validálátástól és optimalizálásától kezdve, az alkatrész beszerzésén át egészen a csomagolásig és szállításig bezárólag. A vásárlóknak nem kell többé időt tölteniük azzal, hogy kitalálják, mely alkatrészekre van szükségük, vagy hol és hogyan lehet megvenni az egyes elemeket.
Az általunk fejlesztett, Drupal Commerce alapú webáruház nyilvánvaló választás volt az e-kereskedelmi funkcionalitás számára, beleértve az árak és jutalékok termékek szerinti adminisztrációját, egy egyszerű fizetési folyamat kialakítását, a fizetési eredmények feldolgozását és a szállítási feladatok kezelését.

A bevezetést komoly felkészülés előzte meg, a világ leghíresebb LEGO MOC tervezőit keresték meg, hogy a platform indulásakor megfelelő mennyiségű MOC várja az érdeklődőket. Mivel korábban nem volt olyan platform, ahol ezeket az építményeket az összes szükséges alkatrésszel és összeszerelési útmutatóval meg lehetett vásárolni néhány kattintás segítségével, ezért nagy várakozás előzte meg a LEGO közösségben behirdetett platform indulását. Az első hónapokban az üzleti terv várakozásait meghaladó forgalom mellett sikerült további fejlesztéseket megvalósítani.

A cégünk által fejlesztett, Drupal Commerce alapú termék megfelelően rugalmas, könnyen és jól egyediesíthető és biztonságosan továbbfejleszthető, iletve fenntartható. Ezen üzleti előnyök tették lehetővé, hogy az indulást követő hónapokban, a 2017-es év karácsonyi rohamára már minden fontos igényét sikerült kielégíteni a látogatóknak. Ez meglátszott a forgalmi adatokon is, amely minden előzetes várakozást felülmúlt.