KATERLON Korlátolt Felelősségű Társaság

KATERLON Korlátolt Felelősségű Társaság

Borsod-Abaúj-Zemplén megye

Cégbemutató

A Katerlon Kft. 2011-ben alakult, informatikai és marketing vállalkozás.
Tevékenységünk egyedi szoftverek és weboldalak fejlesztése, saját fejlesztésű szoftverek értékesítése/bérbeadása.
Kulcsrakész megoldást szállítunk, de az egyedi igényekre optimalizálva. Rendszereinket a partner igényeihez igazítjuk.
Többéves működésünk során tapasztalatot szereztünk különböző üzleti területeken a dokumentumkezelő rendszerünkkel, a munkafolyamatok automatizálásával.
Az évek során a dokumentumok elektronikus kezelésének területén szerzett tapasztalatainkat felhasználva hozzuk létre a rendszerünket.

Temékeink

Esettanulmány

A Redon Pozitív Kft. 1 éve foglalkozik reklám és dekorációs anyagok gyártásával, kivitelezésével Eleinte kisebb kivitelezésekkel kezdték, majd nagy vállalkozások, plázák, nagy üzletek dekorációs tervező és kivitelező feladatait látták el.
Kapcsolatfelvételkor azt a problémát fogalmazták meg, hogy megoldást keresnek vállalatirányítási rendszer kifejlesztésére. Egyedi igényeik alapján testre szabott megoldást kerestek.
Törzspartneri adatkezelés, munkafolyamatok követése, árajánlatok kezelése, felhasznált anyagok nyilvántartása volt a cél.
Két szintű bevezetésben állapodtunk meg, mert ezáltal csökkenteni lehetett a felhasználókra eső terheket, gördülékenyebb lehet a bevezetés, átállás.
A dolgozók részt vettek egy oktatáson, ezért magabiztosabban kezelték a programot, és jó kapcsolat alakult ki a találkozásokon. Amikor a rendszer bevezetése megtörtént a napi feladatok ellátása már rutinná vált.
A bevezetés után nyomon követhető vált a gyártási folyamat, a beérkező árajánlat igénytől, a gyártáson át a számlázásig. Utókalkulációk elvégzésére adódott mód, mellyel pontosítani tudták a jövőbeni ajánlatokat.
Az évek során megnövekedett megrendelés szám és kezelendő adatmennyiség ellenére a meglévő irodai kapacitások elégségesek maradtak azok feldolgozására.