HOTEL-INFORMATIKA Vendéglátóipari Számitástechnikai Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos
Cégbemutató
A Hotel Informatika Kft 1992-óta a hazai piac domináns szereplője. Fő profilunk a nagy megbízhatóságú, innovatív technológiák értékesítése és szervizelése a vendéglátásban. A tulajdonosi érdekek elsődleges figyelembevételével olyan rendszereket biztosítunk a vendéglátóhelyek számára, amely gyorsabb, megbízhatóbb, átláthatóbb és bármikor nyomon követhető munkát eredményez.
Valamennyi általunk forgalmazott vendéglátó szoftver saját csapatunk fejlesztése, amellyel célirányosan és a hatékonyan tudjuk kiszolgálni a hazai piac igényeit.
Az egyedi szoftverek mellett kizárólag prémium minőségű, professzionális berendezéseket forgalmazunk, amivel eszköz oldalról biztosítjuk ügyfeleink számára a problémamentes üzemelést.
Valamennyi általunk forgalmazott vendéglátó szoftver saját csapatunk fejlesztése, amellyel célirányosan és a hatékonyan tudjuk kiszolgálni a hazai piac igényeit.
Az egyedi szoftverek mellett kizárólag prémium minőségű, professzionális berendezéseket forgalmazunk, amivel eszköz oldalról biztosítjuk ügyfeleink számára a problémamentes üzemelést.
Temékeink
Esettanulmány
Nagy forgalmú bár, széles italválasztékkal.
Az italok standolása során a korábban használt módszerek mellett jelentős volt a pontatlanság, a veszteség és a minőség romlás. További probléma volt a standolás időigényessége.
A bevezetett mérleges standolás során az üveget rá kell helyezni a mérlegre, majd a vonalkód olvasóval le kell olvasni a címkén lévő vonalkódot. az olvasást követően a leltáríven megjelenik a mért mennyiség.
A mérés/standolás jelentősen pontosabb és jelentősen kevesebb időt vesz igénybe.
Az italok standolása során a korábban használt módszerek mellett jelentős volt a pontatlanság, a veszteség és a minőség romlás. További probléma volt a standolás időigényessége.
A bevezetett mérleges standolás során az üveget rá kell helyezni a mérlegre, majd a vonalkód olvasóval le kell olvasni a címkén lévő vonalkódot. az olvasást követően a leltáríven megjelenik a mért mennyiség.
A mérés/standolás jelentősen pontosabb és jelentősen kevesebb időt vesz igénybe.
Weboldal: