Emese-Soft Informatikai és Szoftverfejlesztő Korlátolt Felelősségű Társaság

Emese-Soft Informatikai és Szoftverfejlesztő Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Csapatunk kemény magja több, mint 25 éves programozói karriert mondhat magáénak. Pályafutásunk alatt nem egy komplex nemzetközi projektet zártunk le sikeresen.

Logisztikai, vállalatirányítási rendszerek fejlesztésével indult tevékenységünk. A múlt szádad végén leginkább német piacra dolgoztunk, ahol lehetőségünk adódott megtanulni az ügyféligények mélyreható feltérképezését, a fegyelmezett munkavégzést és a határidők pontos kezelését.

Az utóbbi 15 évben megtanultunk a print designerektől kapott anyagok alapján pixel pontosan felépíteni a weboldalakat, gyorsan, hibamentesen és határidőre lereagálni a kéréseket, felmerült problémákat. Addig csiszoltuk tudásunkat, míg nyugodt szívvel vállalhattunk be böngésző-, és eszközfüggetlen, valamint reszponzív weboldalakat, komplex ecommerce rendszereket, portálokat és mobil alkalmazásokat.

Kiegészítettük tevékenységi körünket hosting szolgáltatásokkal, szerverek működtetésével, valamint kiberbiztonsági kutatásban vállalunk tevékeny szerepet.

Temékeink

Esettanulmány

Ügyfelünk az egyik hazai egyetem éttermeinek üzemeltetőjeként látta el a hallgatók, dolgozók valamint a helyi megrendelők étkeztetését. Felelős volt a beszerzésért, az ételek elkészítésért, a kiszolgálásért, minőségbiztosításért és a kiszállításért. Több egységet vezetett, melyek között irodai, menzai és futár szolgáltatáson alapuló egységek is voltak.
A heti étlapot több hétre előre le kellett szervezni a normál, valamint a speciális igények és allergének figyelembevételével, mely adatok alapján kellett sort keríteni a nyersanyagok beszerzésére és az ételek elkészítésére.

Az előre leadott rendelések és felmért igények alapján meg kellett tudni becsülni a következő hetekben elfogyasztásra kerülő tételeket, melyeket a futárok előre meghatározott ütemben szállították ki.

Kiszállításkor, kiszolgáláskor az azonnali számlázásról, készpénzes és bankkártyás, kuponos és előre feltöltött kártyás fizetésről kellett gondoskodni.

Az értékesítéskor létrejövő pénzügyi kiadási oldal mellett természetesen a bevételi oldal dokumentumkezelését és tranzaktálását is megteremtettük..
Létrehoztunk egy Windows asztali alkalmazást, mely hálózaton is képes volt kezelni az egyes üzemi egységek fukcionalitását, magába foglalta többek között a számlázást, dokumentumkezelést, üzleti CRM, döntéstámogatás, logisztikai feladatokat. Nem utolsósorban egy olyan modullal bírt, melynek segítségével futásidőben volt lehetőségünk megadni, menteni a szükséges elemzéseket, lekérdezéseket és ezek kimenetét grafikusan voltunk képesek ábrázolni.

Egy olyan saját motorral működő weboldal került lefejlesztésre, mely ellátta az egységek adminisztratív és vevő oldali kiszolgálását, a tervezés, rendelés, kupon és előrefizetés, valamint kiszállítás szervezése itt történt.

Háttéralkalmazáskét létre kellett hozni egy olyan applikációt, mely a fenti egységek szinkronizációjának segítségével volt képes összekötni a folyamatokat, ellátta fizetést és a blokknyomtatást.