Goodevent Rendezvényszervező Korlátolt Felelősségű Társaság

Goodevent Rendezvényszervező Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A Goodeventnél rendezvényszervezéssel foglalkozunk, mind offline, mind online platformon.
Rendezvényeink személyre szabottak, hűen tükrözik az ügyfél várakozásait, személyiségét, márkáját. Akár privát, akár üzleti
rendezvényről van szó, igyekszünk a meglepetés erejével hatni. Hiszünk a magas minőségben: az esemény helyszíne, a catering,
a design, a vendégek segítése, a helyszíni lebonyolítás, a különleges programelemek mind-mind alapkövei egy sikeres rendezvénynek.
Tervezünk, álmodunk, fókuszálunk, újítunk, szervezünk, megvalósítunk - együtt örülünk.

Esettanulmány

Az ügyfél az Euro-Ökoland Hungary Alapítvány, melynek fő tevékenysége: 9499. M.n.s. egyéb közösségi, társadalmi tevékenység.

Az alapítvány célja a környezetvédelem és az egészséges életmód javítása területén ismeretterjesztő és gyakorlati tevékenység végzése és terjesztése az egészségügyi problémákkal küzdő személyek számára, annak érdekében, hogy a környezetvédelem és az egészséges életmód Magyarországon az európai megoldásokhoz felzárkózzon.
Az ismeretterjesztő anyagok eljuttatása a leghatékonyabban az online térben történhet, melyre az alapítványnak nem volt megfelelő eszköze és háttere.
Az online rendezvényszervezés tevékenységünkön keresztül át tudtuk hidalni a felmerült problémákat. Konferenciatermet biztosítottunk az előadónak, majd a letölthető programunkban csoportonként 100 főig terjedő online szobát nyitottunk, ahol az előadó elérte a célközönséget, és fel tudta őket világosítani a környezetvédelemről. A chat ablak segítségével kérdéseket is feltehettek a hallgatók, melyre az előadó azonnal tudott reagálni.
A rendszer biztonságát és gördülékenységét a csapatunk biztosította, a meghívókat kiküldtük, regisztráltuk a jelentkezőket és főpróbát tartottunk az előadónak, bemutatva a lehetőségeit az online térben. Az eseményeket végig figyelemmel kísértük és felmerülő technikai gond esetén segítséget nyújtottunk.