LogiCloud Korlátolt Felelősségű Társaság

LogiCloud Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Cégünk a LogiCloud Kft. 100%-ban magyar vállalkozás. Fő területünk a logisztikai és gyártási szoftverek fejlesztése, főleg az autóipar számára, de élelmiszeripari referenciákkal is rendelkezünk. Sokéves tapasztalatainkat felhasználva olyan egyszerű és könnyen használható szoftvereket fejlesztünk amelyek segítségével hatékonnyá tehetőek az ügyfeleink logisztikai, gyártási, minőségbiztosítási folyamatai.

Esettanulmány

Ügyfelünk egy nagy japán cég magyarországi leányvállalata, aki logisztikai szolgáltatásokat végez az autóipar számára. Mérete alapján középvállalatnak számít.
A raktári folyamatok során sokszor előfordult, hogy a dolgozók hibás készletmozgásokat végeztek mert hibásan ismerték fel az árukat. Illetve feleslegesen papír alapon történt az áru-összekészítés és kiadás folyamata ami nem csak többletmunkával járt, de felesleges költségeket is generált.
A termékünk egy integrált logisztikai szoftver amely szerver oldali alkalmazásból, webes felületből és mobil kliensből áll. A rendszer lehetőséget biztosít egyéb szoftverekkel való integrációra, jelen esetben a cég SAP rendszerével működtünk együtt. A rendszer segítségével a vevői megrendelések automatikus feldolgozása után a raktári dolgozók kézi eszközökön látják a szedési listát, majd a készülék vonalkódok és QR kódok segítségével azonosítja az árukat. A beolvasott adatok on-line rendszerben kerülnek az SAP-ba.
A rendszer segítségével drámaian csökkent a hibás raktári mozgások száma és gyorsabbá vált a kiszolgálás.