Lokcheck Korlátolt Felelősségű Társaság

Lokcheck Korlátolt Felelősségű Társaság

Csongrád megye

Cégbemutató

Cégünk építőipari projektmenedzsment szoftvereket fejleszt generálkivitelezők és speciális alvállalkozók részére. Cégünk terméke, a Lokcheck, egy mobile-first felhő alapú szoftver ami segíti a kivitelező döntéshozói, csapatai és ügyfelei közötti kommunikációt, illetve csökkenti az adminisztrációs terheket. Szolgáltatásunk S3-as alapú fájl tárolással, felhő alapú API-val és natív megjelenítőkkel működik. A szolgáltatásunk jelenleg elérhető iOS, Android és web platformokon.

Temékeink

Esettanulmány

Az ügyfél építőipari vállalkozását tervezte modernizálni 5 fő menedzsment tag szoftveres segítésével. A cég KKV kategóriába tartozott, 20 és 30 ember között mozgott a teljes létszám, egyszerre több építéssel. A cég több mint 20 éve a piacon van és stabilan működik, a csapat vegyesen állt össze fiatalabb és idősebb tagokból.
A menedzsment csapatot rendkívül sok adminisztrációs feladat terhelte az anyagok szállítóleveleinek, tervrajzaik, egyéb helyszíni dokumentumaik rendszerezésével. A vállalat lehetőséget keresett az adminisztrációs terhek csökkentésére, ezért fordultak hozzánk szoftverigényeikkel.
Rendszerünkön keresztül a cég digitális anyaglistákat kezdett vezetni, a szállítólevelek digitalizálása mellett. Az ügyvezetőnek azóta rendszerezett módon érkeznek a szállítólevelek, a helyszínen azokat lefotózva a Lokcheck adatbázisa feldolgozza a beérkezett anyag mennyiségét, szállítóját és a felmerült költségeket.

Tervrajzállományukat BIM rendszerbe vezették át, amiben a Lokcheck is segítséget nyújtott. A tervrajzokat az appunkban tárolva, vonalas ütemtervekhez csatolva tudták továbbitani munkatársaiknak, akiknek ezzel jobb belátásuk lett a technikai részletekbe, illetve a dokumentumok keresésével eltelt idő is csökkent.