LogiNet Systems Informatikai és Fejlesztő Korlátolt Felelősségű Társaság

LogiNet Systems Informatikai és Fejlesztő Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Loginet Systems Kft ( loginet.hu)
A LogiNet egy digitális alkalmazásokat fejlesztő ügynökség, nagy tapasztalattal az online kereskedelemhez kapcsolódó tervezés, fejlesztés és integráció, valamint a vállalati szintű mobil, portál és webalkalmazások területén. A több mint hatvan kiváló szakemberből álló csapatunk készen áll, hogy az igényeire a lehető legjobb megoldást találja meg.

Főbb tények:
Alapítás éve: 2008, 12+ év tapasztalat az e-kereskedelemben
Fő tevékenység: e-commerce web és mobil megoldások nagyvállalatok számára, kiemelt UX fókusszal
Közép és Nagyvállalati üzleti és integrációs folyamatok ismerete
Jelentős tapasztalat a többszereplős, komplex projektekben
Kiemelt fókusz: omnichannel megoldások kimagasló mobil élménnyel a partnereink számára
Ecommerce tanácsadás

Referenciákból néhány:
Vodafone, Auchan, Office Depot, Konzolvilág, Pingvin Patika, Wolters Kluwe, ELTE, Dunapack, Veolia, Fővárosi Csatornázási Művek, Rentingo

Esettanulmány

Az Office Depot irodaszereket értékesít több ügyfélnek és több országban, mint bármely más társaság. A floridai székhelyű cég egyesült az OfficeMax-szel, így a világ vezető globális irodaszer értékesítője lett. 2014-ben 16 Mrd. dollár forgalmat bonyolított 54 országban. Az Office Depot világszerte közel 2.000 áruházzal rendelkezik, és mintegy 56.000 alkalmazottnak ad munkát.
Az Office Depot Hungary az egyetlen olyan vállalat Magyarországon, amely a berendezési tárgyak és technikai eszközök teljes skáláját kínálja – legyen szó otthoni dolgozószobáról vagy irodaházról. Portfóliójuk jelenleg több mint 16 ezer cikket tartalmaz, köztük 700 saját márkás terméket. Több mint négy éve támogatjuk a webáruház folyamatos működését, ezért különösen fontos volt számunkra, hogy új fejlesztési projektjük partneréül is minket választottak.
Az Office Depot korszerűbb mobilra optimalizált weboldalt, webshopot szeretett volna, amelyen a magán és a viszonteladói partnereit is ki tudja szolgálni. A naprakész felhasználói felületek mellett fontos volt, hogy a vásárlási folyamat is ösztönözze a látogatókat a rendelés leadására.
A rendszernél további kihívást jelentett, hogy több rendszerrel is integrálni kellett, így a vállalatirányítási és marketing automatizációs rendszerekkel is.
A webshop könnyebb kezelése érdekében egy adminsztrátori CMS felületet is ki kellett alakítani.
A webshop lehetőséget teremt, hogy a Loginet termékökoszisztémából a mobilapp-hoz is a későbbiekben integrálható legyen.
A projekt során a webshop üzemetletését, későbbi supportolását is vállaltuk.

Csapatunk a korábbi webshop kialakítása és folyamatos üzemeltetése alatt olyan meghatározó tapasztalatot szerzett, amely jelentős előnyökkel járt a projekt során.
A redesign alapját saját fejlesztésű nagyvállalati e-kereskedelmi keretrendszerünk, a LogiNet eCommerce Suite - Webshop ökoszisztéma jelentette, amely rendelkezik az összes olyan funkcióval, amely a webes és mobilos értékesítéshez és rendelés-kiszolgáláshoz szükséges. A projekt eredményeként egy olyan up-to-date, felhasználóbarát felület jött létre, amelynek reszponzív dizájnja egyszerűen és megbízhatóan kezeli a desktop és mobil funkciókat is. A háttérben CMS (tartalomkezelő rendszer, content management system) segíti a tartalmak, bannerek és az általános szerződési feltételeket tartalmazó oldalak kezelését.

Szakértőink számára valódi kihívást jelentett az Office Depot háttérrendszereivel (például Oracle JD Edwards) való kommunikáció biztosítása: korábbi tapasztalatainkat felhasználva azonban áthidaltuk a felmerülő nehézségeket. Az előző webáruház egyedi, jól működő megoldásait az Office Depot szakértőinek javaslatait figyelembe véve építettük az új rendszerbe.
A projektre dedikált tapasztalt PHP fejlesztőink munkáját a tervezés során vezető technológiai és üzleti tanácsadó kolléga is segítette. Cégünk fejlesztői és a Média UX-specialistája többek között olyan, a felhasználói élményt javító megoldást is javasolt partnerünknek, mint az egyszerű, hatékony regisztrációs felület vagy a termékkategóriák áttekinthető megjelenítése. A weboldalon lehetőség nyílik social login-ra is, Facebook vagy Google fiókkal. A vásárlók elégedettségéhez reményeink szerint a dizájnereink által megálmodott letisztult grafikai megoldások és az átlátható struktúra is hozzájárul. Kollégáink a webshop további supportjában is részt vesznek.

Weboldal: