INFOSYS Számítástechnikai Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság

INFOSYS Számítástechnikai Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság

Fejér megye, Somogy megye, Veszprém megye

Cégbemutató

Társaságunk 1991 óta működik az informatikai piacon, Veszprém megye területén.
Fő tevékenységünk az informatikai rendszerek üzemeltetése, új rendszerek kiépítése.
Ezen kívül foglakozunk még hálózatépítéssel, meghibásodott informatikai eszközök javításával, sérült adathordozókról történő adatmentéssel. A munkánkat főleg távolról végezzük, de igény esetén a helyszínre is megyünk.
Szolgáltatás mellet még foglakozunk informatikai eszközök kiskereskedelmével is, igény esetén a helyszíni beüzemelést is vállaljuk.

Esettanulmány

Balatontourist Kft tourizmus és vendéglátással foglakozik. Szükségük volt egy távolról felügyelhető modern szerverre ami a megnövekedett igényeiket kiszolgálja. A Veszprémi központon kívül még számos kemping csatlakozik a szerverhez a Balaton partján illetve más megyékben is.
Meg kellett oldani a régi rendszerhez képest a gyorsaságot és a levelezőrendszerük modernebb biztonságosabb működését mivel a foglalásaik visszaigazolásaik ezen történnek. Gyakorlatilag erre május júniusi időszakban volt igény a részükről mivel ebben az időben cseréltek irodaépületet, tehát nem vártak a szezon végéig. Fontos volt hogy a szezonban a régi rendszer kis ideig párhuzamisan működjön az új rendszerrel.
Dell PowerEdge szervert javasoltunk amire az egyéb szervereket virtualizált környezetbe telepítettük.
Fő előny hogy a több régi szerver egy fizikális szerverre került, a feldolgozás gyorsabb lett, a levelezés biztonságosabb és felhasználóbarátabb. A telepítés óta a működés hibátlan, a közben felmerülő plusz igényeket távoli hozzáféréssel rövid időn belül megoldjuk.