KÁMÁN Informatikai Korlátolt Felelősségű Társaság

KÁMÁN Informatikai Korlátolt Felelősségű Társaság

Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Pest megye, Budapest

Cégbemutató

Cégünk 2012 óta tulajdonosa és fejlesztője a Proteus vállalatirányítási rendszer magyar verziójának, amely szoftvert kifejezetten a jövedéki italtermékeket forgalmazó vállalatok számára alakítottunk ki.

Temékeink

Esettanulmány

Borsodi megyei székhelyű több telephellyel rendelkező, a területén meghatározó szerepű italnagykereskedelemmel foglalkozó, 174 főt foglalkoztató, 8,5 milliárd forint árbevételű vállalat.
A vevők által visszaadot göngyöleg elszámolásának módja kiemelkedően magas adminisztratív feladat, illetve a megemelkedett költségek (papír, munkabér) miatt jelentős kiadás növekedést okozott.
Andorid rendszerű fedélzeti számlázó program elkészítése és integrálása a meglévő vállalatirányítási rendszerbe. Bevezetést követően, jelentősen csökken a kiállított számlák darabszáma (kb. havi 2-3 ezer darab) ezzel az adminisztációra fordított munkaidő arányosan csökkent, illetve a papírfelhaszálás is jelentős mértékben mérésklődött. A vevői elégedettség jelentősen nőtt, illetve a rendszerben az emberi hibák számának csökkentése is leredukálódott.