ARCHIMAGE PLUSZ Mérnöki Számítástechnikai és Reklám Korlátolt Felelősségű Társaság

ARCHIMAGE PLUSZ Mérnöki Számítástechnikai és Reklám Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Nagyszerű programok, kiváló felhasználók!
Vállalatunk építőipari tervező programokat forgalmaz. Az egyaránt magyar fejlesztésű ARCHICAD építészeknek, az AxisVM statikusoknak nyújt könnyen kezelhető és világszínvonalú megoldást.

Esettanulmány

Az új atomerőmű építője
Statikai számítások elvégzése
AxisVM Magyarország vezető statikai programrendszere
A könnyen kezelhető, 3D grafikus munkafelület, a hatályos szabványokat támogató számító és méretező modulok, valamint a széleskörű eredmény kiértékelés felgyorsítja a mérnöki munkát. A különböző kiépítettségű alapcsomagok és a program moduláris felépítése lehetővé teszi, hogy az AxisVM egyéni vállakozók, kisvállalatok vagy jelentős tervező cégek munkáját segítse.
Az 1991 óta folyamatosan fejlesztett AxisVM a legkorszerűbb technológiával segíti a szabványok kívánalmainak megfelelő mérnöki munkát Magyarországon és a világ számos országában.
A program könnyen kezelhető és gyorsan megtanulható. Lineáris és nemlineáris számítás, kihajlás- és rezgésszámítás, földrengés- és dinamikai vizsgálat rácsrúd, rúd, borda, tárcsa, lemez, héjelemekből felépített két- vagy háromdimenziós szerkezetekre.
Modulok vasbeton-, fa- és acélszerkezetek szabványos méretezésére az Eurocode különféle nemzeti adaptációi, illetve SIA (svájci), NEN (holland), UNI (olasz), DIN (német), STAS (román), MSz (magyar) szerint.
A programhoz dokumentációs modul kapcsolódik, mellyel a kezelőfelülettől eltérő nyelvű dokumentáció is készíthető.