CadLine Műszaki fejlesztő, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

CadLine Műszaki fejlesztő, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A CadLine Kft egy CAD/BIM szoftverfejlesztő, magántulajdonban lévő vállalat,
amely innovatív és testreszabott CAD alkalmazásokra szakosodott,
A cég terméke az ARCHLine.XP professzionális 3D CAD / BIM tervezőszoftver,
mely alkalmas építész, belsőépítész és bútortervező projektek tervezésére, műszaki dokumentáció elkészítésére,
valamint magas szintű prezentációjára.

Esettanulmány

Keszthely és Hévíz körzetében aktív építész tervezőiroda
2017 novemberében adódott egy befektetési lehetőség Keszthely-Kertváros területén, ahol 16 családi ház és egy 17 lakásos társasház épülhet fel. Miután megismerkedtünk a helyszínen érvényes önkormányzati szabályozással, nagyon hamar kialakult bennünk a tervezett épületek hangulatvilága.
A 14 700 m2 nagyságú lakóparkban, új magánút kialakításával több épülettípust is megvalósítunk.
A hévízi út felőli telekrészen egy 17 lakásos, liftes, kétszintes társasházat építünk 34 m2-től 94 m2-es lakásokig, tágas 8-60 m2-es teraszokkal. Az ikerházas beépítésű területen modern szín és hangulatvilágú, 8 db 120-180 m2-es családi házat építünk, 5-600 m2-es privát telkeken, parkosított kerttel, fedett kocsibeállóval vagy zárt garázzsal.
Miután úgy döntöttünk, hogy megvásároljuk az ARCHLiine.XP szoftvert, a vásárlástól számítva három hónap alatt el tudtam készíteni az utcaképet a családi házakról, valamint a társasház látványtervét.
2018 végére a családi házakra már engedéllyel rendelkeztünk a társasház pedig engedélyeztetés alatt állt. Az igaz, hogy át kellett szervezni a munkánkat, hogy teljes erőmmel a tervezésre tudjak összpontosítani, de megoldottuk ezt újabb munkatársak beszervezésével.