e-Com Informatika Zártkörűen Működő Részvénytársaság

e-Com Informatika Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Az e-Com Informatika Zrt. azzal a céllal jött létre, hogy teljes körű ügynökségi és fejlesztői szolgáltatást nyújtva, hatékonyan léphessen fel a marketingkommunikáció és az információ-technológia területén.
Hiszünk a másként gondolkodásban, innovatív megközelítésben. Inspiráltak vagyunk abban, hogy folyamatosan fejlődjünk, ezáltal követni tudjuk a digitális világ gyors változásait és munkáinkon keresztül megvalósítsuk partnereink álmait, igényeit. Digitális transzformációval paradigmaváltást hozunk saját és partnereink életébe azért, hogy a korlátok megszűnésével felismerjük a mai világban rejlő lehetőségeket. Célunk, hogy e-megoldásainkkal képessé tegyük partnereinket a dinamikus növekedésre.

Esettanulmány

Westend Üzletház üzemeltetésével foglalkozó vállalat
A bérlők és kis tulajdonosok menedzselése, szerződés menedzsment, üzemeltetési feladatok kezelése (online platform), elszámolás, feladatkövetés, marketing támogatás, riporting.
A MomoCRM alkalmazás használatával teljes körű digitális transzformáció megvalósítása a működésben.

Munkafolyamatok automatizálása, bérlési folyamat felgyorsítása, követése, hatékonyság növelés, bérleti díjak beszedésének automatizálása.