COMTRANS Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

COMTRANS Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A COMTRANS Kft. 1990-től működő számítástechnikai kereskedelemmel, szolgáltatással és fejlesztéssel foglalkozó vállalkozás.

Cégünknek kezdeti fő tevékenysége internet szolgáltatás nyújtása volt. Társaságunk indította el és üzemeltette a MATÁV első internet szolgáltatását, később cégünk fő tevékenysége a webes szolgáltatások, fejlesztések lett.

Társaságunk több nagy megyei, országos integrált informatikai projekt megvalósítását végezte, illetve végzi jelenleg is.

A cég munkatársai széleskörű, magas szintű számítástechnikai tudással és több éves tapasztalattal rendelkeznek integrált informatikai rendszerek fejlesztése, telepítése, illetve számítástechnikai hálózatok tesztelése, építése, továbbá ezen rendszerek üzemeltetéséhez szükséges folyamatos szaktanácsadás és rendszerfelügyelet területén.

A cégünk tevékenysége során szorosan együttműködik a régió legnagyobb informatikai tudásközpontjával, a Miskolci Egyetemmel, illetve aktív tagja az Észak-Magyarországi Informatikai Klaszternek.

Esettanulmány

A HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség Nonprofit Zrt., mint a kormányzati háttérintézmény célja, hogy magas színvonalú szolgáltatásokkal segítse a magyar cégek exportsikereit, és hozzájáruljon Magyarország pozitív nemzetközi megítéléséhez.
Az utóbbi évek exportsikerei bebizonyították, hogy a magyar termékek nemzetközi szinten is versenyképesek, a magyar cégek számos iparágban kínálnak világszínvonalú, innovatív termékeket. Ugyanakkor ezen pozitív folyamatok tovább lennének fokozhatók, ha a magyar piaci szereplők megfelelő információk birtokában tudnák a tevékenységüket végezni, ha tisztában lennének a külgazdasági intézményrendszer szolgáltatásaival, a külpiaci marketing trükkjeivel, a legfontosabb külkereskedelmi szabályozásokkal, adásvételi folyamatokkal és fejlettebb kommunikációs, prezentációs képességek birtokában lennének.
HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség képzései széles körű, export fókuszú felkészítést nyújtanak a magyar vállalkozások számára. A gyakorlati és naprakész ismeretek átadásával hozzájárulnak a vállalkozások versenyképességéhez és üzleti sikeréhez.
Az Integrált Képzési Rendszer tértől és időtől függetlenül segíti ügyfeleik külpiacra lépését valamint az ahhoz szükséges tudás megszerzését. A kurzusaikon keresztül megismerhetők a külgazdasági intézményrendszer szolgáltatásai, a külpiaci marketing trükkjei, a legfontosabb külkereskedelmi szabályozási, adásvételi folyamatok, és fejleszthetők a kommunikációs, prezentációs képességek.
A netLearn alapú online Integrált Képzési Rendszer széleskörű szolgáltatásával hozzájárul a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség céljainak a megvalósításához.
A netLearn alapú Integrált Képzési Rendszer a teljes képzési folyamatot kiszolgálja szolgáltatásaival kezdve az online jelentkezéstől egészen az online tanúsítvány kiadásáig.
Az online képzés esetén lehetővé teszi az e-learning tananyagok elkészítését, a képzésen résztvevőknek ahhoz való online hozzáférését, a képzési felelős nyomon követheti a résztvevők képzési haladását, online vizsgáját, az elégedettségmérés kitöltését, a tanúsítvány automatikus kiadását.
A jelenléti képzés esetén a nem online folyamatokhoz a képzésszervező kinyomtathatja a szükséges szerződéseket, oktatótermet foglalhat, oktatót rendelhet a képzéshez, a jelenléti ívet, haladási naplót és az egyéb előírt dokumentumokat elkészítheti, az aláírással ellátottakat a rendszerbe feltöltheti, a képzési folyamatot nyomon követheti.
A blended képzés esetén a rendszer lehetővé teszi az online és a jelenléti képzések igény szerinti kombinálását.
A netLearn alapú Integrált Képzési Rendszer használatával a HEPA Magyar Export Fejlesztési Ügynökség képzésért felelős szervezeti egysége hatékonyan tudja teljesíteni a felsővezetőknek a képzési szolgáltatásaiktól elvárt eredményességet.