Data Base System Research Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Data Base System Research Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Pest megye

Cégbemutató

Cégünk számítástechnikai eszközök forgalmazásával, kereskedelmével és egyedi szoftverek gyártásával is egyaránt foglalkozik. Rendelkezünk tapasztalattal mind a multinacionális cégek mind pedig a közép is kisvállalatok területén is.

Temékeink

Esettanulmány

Partnerünk egy szállítmányozással foglalkozó cég. 25 fős cég akik 28 teher-gépjárművel végeznek szállítást az egész ország területén. Pontosság és precizitás az üzleti filozófiájuk.
A cég számára a fő probléma egy olyan egységes és összefogó rendszer megalkotása és bevezetése amiből egyszerűen és gyorsan szűrhető az autók futásteljesítménye, hibáik meghatározása, sofőrök beosztása, csomagok nyomkövetése, munkaidő és feladatok kiosztása
A megoldás a cég számára egy teljes körűen személyre szabott CRM rendszer fejlesztése volt. Az ügyfél saját maga be tudja állítani különböző modulok alapján milyen kimutatást, jelenlegi pontos adatot vagy feladat kiosztást szeretne megjeleníteni. Fuvarleveleket tárol a program megbízásokhoz, automatikusan elnevezi és az ügyfél könyvtárába helyezi a fájlokat. Feladatokat és megbízásokat tud küldeni a sofőrök számára bármilyen eszközről. Aktuális és pontos információt kap az autók helyzetéről. Sokkal költséghatékonyabban tudja az autók fuvarjait megszervezni, a sofőröknek nem szükséges a dokumentumokat kézzel kitölteni és szétválogatni mert a szkennelés után ez már automatikus folyamat. A autók folyamatos működése is megoldott hiszen a program minden szervizre időben figyelmeztetést küld.