Burkon Kiadó és Sajtóügynökség Bt.

Burkon Kiadó és Sajtóügynökség Bt.

Vas megye

Cégbemutató

A Burkon.Media családi vállalkozásként indult, több mint húsz éve. Kezdetben elsősorban nyomtatott kiadványok készítésével foglalkoztunk. Jelenlegi fő irányunk az online tartalom előállítása. Tudjuk, hogy naprakész online jelenlét nélkül manapság nem lehet hatékonyan működni. Célunk ezért, hogy megbízóinkat segítsük abban, miként lehetnek eredményesek a webes lehetőségeket kihasználva. Mit jelent a többes szám? A cég vezetése és az egyes projektek menedzselése jelenleg is a családon belül történik, a döntések is szűk körben születnek. A szakmai munkák egy részét, a többi között weboldalak létrehozását, fotók, videók készítését, grafikai munkák kivitelezését helyi partnervállalkozásokkal együtt végezzük. Fontos számunkra a közvetlen kapcsolat - mondjuk ezt internetes vállalkozásként. A közös munka során igyekszünk minél jobban megismerni a megbízóinkat, így alakítva ki számukra a leghitelesebb, a legtöbb eredményt hozó online megjelenést.

Temékeink

Esettanulmány

A WEB+10000 elnevezésű szolgáltatást kérő ügyfelünk cipők forgalmazásával foglalkozik. A saját tervezésű lábbeliket az ország több pontján sajá üzletekben értékesíti. Ugyanakkor online forgalmazást is bonyolít. A cég méretét tekintve közepesnek tekinthgető. Jelenleg tíz üzletet működtetnek és egy online shopot is üzemeltetnek.
Az ügyfél márkaépítésben kért tőlünk segítséget. Ehhez vette igénybe a weblapkészítési szolgáltatásunkat és ehhez kérte a Google Ads kiegészítő tevékenységünket. A márkát országosan szerette volna ismertté tenni. Természetesen a termékeladások növelése mellett.
Az ügyfél kérésére létrehoztunk egy landing oldalt, ami a márka iránt érdeklődőket informálta. A weboldalon egy portfolio oldal, ahol a bemutatkozás mellett elérhetőségek és kollekciók is találhatók. A weboldal mellé járó Google Ads kiegészítő szolgáltatásunk segítségével látogatókat is tereltünk a felületre. Display és keresőhirdetéseket is futtattunk. Főként abban a földrajzi körben, ahol üzleteket is fenntart a cég. Az együttműködés eredményeként havonta több ezer új látogató érkezett az oldalra és sikerült az eladások számát is növelni.