Hód-Szakszerviz Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Hód-Szakszerviz Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest

Cégbemutató

1998-ban alakultunk családi vállalkozásként, számítástechnikai üzlettel és egy tulajdonunkban álló ingatlan ipari parkként történő üzemeltetésre. Jelenleg számítástechnikai üzletet szervizzel, elektromos kerékpárboltot szervizzel , 18 webáruházat különböző termékpalettával és ipari parkunkat működtetjük.

Temékeink

Esettanulmány

Ügyfelünk elektronikai gyártó vállalat irodai és a termelésben dolgozó kollégákkal, Tatabányai telephellyel. Egy nemzetközi vállalat csoport részeként végeznek magas élő munka igényes elektronikai alkatrész összeszerelést. A minőség és az alacsony selejt arány kiemelten fontos számukra.

Az digitális oktatási illetve tudásmenedzsment megoldások ismeretlenek voltak, kizárólag tantermi képzésekkel oldották meg oktatási szükségleteket mind a gyártásban mind pedig az adminisztrációs, vezetői területen dolgozók számára.
Ügyfelünktől 2012-ben érkezett a felkérés, hogy a korábban tantermi formában lebonyolított speciális képzési programot (ESD-érintésvédelem és fontossága) ültessük át digitális platformra. Több egyeztetés és ártárgyalási forduló után kötöttük meg az együttműködés szerződést, amely azóta is folyamatos kapcsolatot eredményez közöttünk.

A korábban alkalmazott tantermi képzések jelentős szervezési, papír alapú nyilvántartási és adminisztrációs terhet jelentettek, ennek a kérdésnek a megoldására vártak megoldást tőlünk. Fontos szempont volt az egyszerű kezelhetőség, alacsony erőforrás igény és ár érték arányban megfelelő megoldás nyújtása.

A tananyag fejlesztésénél szempont volt, hogy az ne egyedi programozással, hanem tananyag fejlesztő célszoftverrel készüljön, megadva a lehetőséget az esetleg házon belüli frissítésre, illetve naprakésszé tételre.

Fontos szempont volt, hogy ne kizárólag megtanítsuk a tananyagot, de a munkatársak meg is értsék a témát és annak fontosságát.
Az elkészített megoldás két részből tevődik össze:

- képzés szervezést és a jelentés szolgálatot biztosító keretrendszer
- konkrét tananyag, amely a tudás átadásról és megértés méréséről gondoskodik.

A 2012-es éles indulás óta évente frissítésre kerülnek a tananyag és a keretrendszer egyes részei, így mindig naprakész, minden dolgozó számára elérhető rendszer biztosítja a szükséges ismeretek megszerzését. A bevezetett keretrendszerben minden dolgozó egyedi belépési azonosítóval és jelszóval rendelkezik, így visszakereshető, hogy az adott évben milyen eredményt ért el a vizsgán.

Jelenleg a rendszerben közel 600, fizikai és szellemi munkás oktatása valósul meg. A tananyag túl a szöveges információkon audió vizuális segédeszközök segítségével mutatja be a témát és annak fontosságát.

Tudomásunk szerint az indulás óta újabb tantermi képzést a témában nem szerveztek, kizárólag a digitális formátumban történik az új belépők első illetve az ismétlő képzés a vizsga.