CHIPLAND Számítástechnikai Korlátolt Felelősségű Társaság

CHIPLAND Számítástechnikai Korlátolt Felelősségű Társaság

Borsod-Abaúj-Zemplén megye

Cégbemutató

Miért a Chipland?
Mert a ChipLand-et még 1996-ban alapítottuk. A ChipLand itt volt tavaly is, itt lesz jövőre is. A ChipLand nem multi hanem egy magyar tulajdonú családi vállalkozás. Bennünk bízhat!
Mert közel tízezer terméket talál web áruházunkban. Ezeket napi rendszerességgel frissítjük, folyamatosan érkeztetjük az újabb modelleket.
Képeinket és leírásainkat a lehető legnagyobb gonddal szerkesztjük. Már a termék leírása mellett is kérdezhet, ha valamiben nem lenne biztos. A kérdésére moderátorunk válaszol.
Ha kérdései vannak, elérhet minket telefonon is, sőt kérhet tőlünk adott időpontra vonatkozó visszahívást is.
Mert a legjobb szakemberek foglalkoznak a rendelésével és igyekeznek azt gördülékenyen teljesíteni.
Értékesítő kollégáink évi több ezer laptopot és asztali számítógépet értékesítenek, ezen a területen a legnagyobb segítséget tudják nyújtani Önnek is.
Mert nemcsak készpénzzel fizethet nálunk, hanem akár bankkártyával is.
Mert különálló szervizrészleget működtetünk, ahol sz

Esettanulmány

A Chipland Kft tevékenységét tekintve legfőképpen számítástechnikai, elektronikai eszközök kiskereskedelmével foglalkozik. Cégünk kínálatában számtalan asztali számítógép (saját konstrukciók egyaránt), notebook (Acer , Asus, Dell HP , Lenovo), nyomtatók, számítástechnikai részelemek (alaplapok , processzorok , videókártyák, ) találhatóak meg.
Esettanulmányunkban a Régió Fejlesztéséért Alapítvány beszerzését szeretnénk ismertetni.
Az Alapítvány ügyvezetőjével történt személyes konzultáción megbeszéltük a szükséges munkaállomások számát, a gépek hardver igényét, a szükséges nyomtatók számát, típusát.
A még felújítás alatt lévő irodába szervízvezető kollégám előre egyeztetett időpontban kiment, és felmérte a WiFi AP egységek helyét, hogy az egyes irodákban a leg optimálisabb legyen a jelerősség.
Ezek után a megrendelt notebookokat, monitorokat, nyomtatókat kollégáim a helyszínen beüzemelték, az egyes felhasználók kéréseit, beállításait, elvégezték.
Ügyfelünk azóta is megelégedéssel használja a tőlünk beszerzett termékeket.