Animo Digital Solutions Korlátolt Felelősségű Társaság

Animo Digital Solutions Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád-Csanád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

ANIMO Digital Solutions Kft. egy összetett programcsalád és IoT megoldások kifejlesztését tűzte ki céljául, amivel a vállalatok elé gördülő jövőbeli kihívások leküzdését szeretné segíteni. Az ipar 4.0 terjedésével robbanásszerű növekedés várható az ipari digitalizáció területén, így az általunk kínált termék és tevékenység felé is dinamikusan növekvő kereslet prognosztizálható. A gyártási jellemzők monitorozásában és meglévő adatok feldolgozásának automatizálásában rejlő lehetőségeket aknázzuk ki.
Az iparban végzett munkánk alatt megtapasztaltuk a hiányosságokat, problémákat, melyekre a megszerzett tudásunknak köszönhetően hatékony megoldásokat szolgáltatunk.
Lényegében minden IPAR 4.0 területen készek vagyunk részt venni komplett rendszerek specifikálásában, infrastruktúrába illesztésében, bevezetésében, testre szabásában, betanításában, kapcsolódó szaktanácsadásban, különösen kiemelve a vevő oldali tanácsadási szerepet.

Temékeink

Esettanulmány

Kecskeméti fröccsöntő gyár 300 alkalmazottal
A gyár termelő egységeinkben jelenleg 75 darab fröccsöntő gép üzemel – főleg ENGEL, ARBURG, DEMAG, Krauss Maffei és Battenfeld típusok.

Animo Smart Workstation – Életre hívott ipari megoldások

Egyedileg fejlesztett, vagy szenzorokkal és IoT eszközökkel bővített okos állomások a gyártás optimalizálására különösen a következő megoldások támogatására:

Dolgozói azonosítás és aktivitáskövetés
Képzés és fejlesztés támogatás az előrehaladás követésével
Munkafolyamatok digitális vizualizációja – Állandó segítség az összeszerelés támogatásához és dolgozói hibák csökkentéséhez
Pick to light – Összeszerelés támogatása a sorrend vizualizálásával
Kamerás és mérleges ellenőrzés – Szerelt darabok végellenőrzése, szerelt darabok pozíciójának és meglétének ellenőrzése, egységképzés ellenőrzése
Minőségbiztosítás – Selejtadatok kezelése, kimutatások készítése, quality alert és early warning megoldások a hibák megelőzésére
5S, H&S modulok – Bejárások digitalizálása és támogatása, OPL vezetése

End-to-End megoldást kínálunk a gyártási és gyártásirányítási folyamatok átfogó felmérésével; optimalizálási és racionalizálási tanácsadással; az igényeknek megfelelő megoldások kiválasztásával a felsoroltakból és más egyedi igények befogadásával; majd a megoldások hardveres és szoftveres implementálásával és üzemeltetésével.

célok
• Valós idejű láthatóságot szerezhetnek a műveleteken.
• Növeli a termelékenységet a műveletek legfontosabb teljesítménymutatóinak (KPI) nyomon követésével.
• Javítja az operátor teljesítményét adatközpontú, célzott visszajelzéssel.
• Könnyen nyomon tudják követni a termelési hibák, az átdolgozás és a selejtezés által okozott költségeket csökkenteni tudják.