FRONT-DENT Fogászati Termék Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

FRONT-DENT Fogászati Termék Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A Front-Dent Kft. 1995-ben alakult. Tevékenysége kezdettől fogva a fogorvosok, fogtechnikusok magas szintű kiszolgálását hivatott ellátni. A cégünk alapítói és egyben cégtulajdonosai - Bakonyi Zoltán és Bessenyei Gábor - irányításának köszönhetően rohamos fejlődésnek indult, Mára a fogászati piac egyik legnagyobb szereplőjévé vált. Országosan tobb üzlethelyiséggel szolgálja ki a vevőket.

Temékeink

Esettanulmány

Cosmodent Korlátolt Felelősségű Társaság (1118 Budapest, Budaörsi út 9.)
A cég főtevékenysége: fogászati járóbeteg ellátás
42 főt foglalkoztat

A cég fogászati ellátása során gyakran lát el külföldi pacientúrát is. Ezekben az esetekben valamint a hazai páciensek ellátása során fontos a minél gyorsabb és hatékonyabb ellátás. Ehhez az ellátási szinthez szükség van arra, hogy a fogpótlást házon belül tudják megtervezni és módosítani a beteg igényei szerint. Fontos a gyorsaság miatt,hogy ne egy harmadik fél végezze a tervezést és a módosításokat, mert így nehézkes az ellátás.
Az Exocad fogászati tervező szoftver lehetővé teszi, hogy házon belül gyorsan, hatékonyan és zökkenőmentesen lehessen a pácienseket esztétikus pótlással ellátni. Ez a program szükséges a jövőben a betegek digitális fogászati ellátásához.