FÜLÖP DÁVID JENŐ

FÜLÖP DÁVID JENŐ

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Honlapkészítés, marketing és multimédia, Egyedi rendszereket fejlesztünk, egyedi igényekre szabva. Honlap, webshop, raktározási és ügyfélkezelő rendszerek egyedi fejlesztésével foglalkozunk, mindemellett a NetProfil multinacionális cégekhez mérten is színvonalas megjelenést és kommunikációt biztosít kis- és középvállalkozások számára. Célunk, hogy partnereinket teljes mértékben kiszolgáljuk vállalkozásuk irányításának digitalizációjában, multimédia és marketing területén, ezáltal professzionális digitális jelenlétet biztosítsunk számukra.

Esettanulmány

A fejlesztést a kiskőrösi Garden cégcsoportnak készítettem. A cégcsoportba tartozó vállalkozások elsősorban mezőgazdasággal kapcsolatos tevékenységet végeznek. Ilyen például a Garden TÉSZ Kft. (mezőgazdasági termelő szövetkezet 50 feletti termelő taggal és jelentős exporttevékenységgel), Grapex Kft. (mezőgazdasági integrátor), Vega-Ház Kft. (Európai Iskolagyümölcs Program beszállítója, a legutóbbi tanévben 285.000 diák számára szállították termékeiket), Garden Juice Kft. (prémium minőségű gyümölcslégyártás). A teljesség igénye nélkül, csak a jelentősebb vállalkozásokat felsorolva összességében több mint 100 főt alkalmaznak és évente több milliárd Ft-os árbevétellel rendelkeznek.
A tulajdonosok célja a cégcsoport egységben történő bemutatása, működésük szemléltetése és saját brand építése volt. Elsődleges szempont volt a cégcsoport egyes területeinek bemutatása, játékos formában való megismertetése a jövő nemzedékével. A márkaépítés zöldség-, illetve gyümölcstermesztés tekintetében nem megszokott tevékenység Magyarországon. A magas minőséget és elhivatottságot prezentálva, a cégcsoportot bemutató szándékkal vágtunk bele a Garden Farm online böngészőben játszható, 3D megjelenítéssel rendelkező stratégiai játék fejlesztésébe, melyet később Android applikáció formájában is elkészítettünk. A felhasználók saját farmot üzemeltethetnek és megtermelt termékeiket a pontosan lemodellezett, valósághű Garden telephelyen értékesíthetnek a Garden cégcsoportba tartozó vállalkozásokkal kötött üzletek révén. A közeli város, Kiskőrös is valósághű és elrendezésében, kinézetében a valóságot tükrözi, ahol a piacon az árusokkal, az iskolában az ügyintézőkkel, de akár a hivatalban a polgármesterrel is kapcsolatot tarthatnak és menedzselhetik gazdaságukat feladatok sokaságát teljesítve. A feladatok sikeres teljesítését követően a felhasználónak lehetősége adódik a gazdaság bővítésére.
A fejlesztés több programnyelven készült, MySQL adatbázist kezelünk PHP, JAVASCRIPT és AJAX programnyelveken. A játék Unity programban C++ programnyelven írodott, a 3D tervezés Maya-ban készült. Ezen felül ADOBE programokat használtam grafikai tervezéshez videó és animáció gyártásához. A honlap backend felülete a fent említett rendszeren alapul, frontend programozást pedig HTML5, CSS3 és JQuery programnyelveken készítettem. A mobil applikáció Android developper felületen készült.
A projekt üzleti előnyeit még nem teljesen fejtette ki. A nagy marketing, melyet egy robbanásszerű debütálásnak tervezett a vezetőség egyelőre várat magára, a megfelelő üzleti helyzet kivárása miatt.
A Vega-Ház Kft. azonban 285.000 általános iskolás diáknak egy 16perces oktató videót készítetett velem az anyagból, bemutatva a játékot, a mezőgazdaság, a cégcsoport és a biogazdálkodás működését. Fontos szempont volt a projekt kapcsán, hogy a fentartható menőgazdasági folyamatokat szemléltessük és népszerűsítsük a fiatalok körében, játékos formában oktató jelleggel az általános iskolás közönségnek. Nagy sikere volt a videóanyagnak és elismerést kapott a Vega-Ház Kft. a tanintézményekből és fentartóiktól.
A projekt tesztüzemben jelenleg is működik, mind PC és APP formályában, a nagy marketing és országos debütálás a megfelelő piaci helyzetre és a cégtulajdonosok elhatározására vár.