CAD-CAM Solutions Korlátolt Felelősségű Társaság

CAD-CAM Solutions Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A CAD-CAM Solutions csapata korszerű ipari megoldásokkal segíti partnereit a tervezés, gyártás, mérésautomatizálás és termelésirányítási rendszerek integrációja területén. Számunkra elsődleges fontossággal bír, hogy ügyfeleink egyedi igényeit szem előtt tartva, hatékony és biztonságos módszereket dolgozzunk ki egy-egy tervezési vagy gyártási folyamat optimalizálására.
SZOLGÁLTATÁSAINK
- TopSolid CAD-CAM rendszer beüzemelés, oktatás
- OPTI4.0® szoftveres gyártásoptimalizálás
- Speciális ipari oktatások (CAD-CAM Gyártástechnológus, Tervező mérnök továbbképzés)
- Egyedi ipari szoftverek fejlesztése, ERP integráció
- Robotok, robotcellák szoftveres hátterének kiépítése
Célunk, hogy a szoftverek virtuális használatát gyakorlattal egészítsük ki. Létrehoztuk az Oktató és bemutatóközpontunkat, ahol ipari környezetben, a piacon található legkorszerűbb eszközökkel és több megmunkáló géppel segíti csapatunk az oktatást.

Esettanulmány

A Hauni Hungaria Gépgyártó Kft. a német hátterű Körber Csoport tagjaként stabil és tőkeerős szereplője a baranyai gazdaságnak, az egész világon piacvezető a dohányipari gépek gyártásában, jelenleg 1000 főt foglalkoztat.

A cég egyszerre szembesült az egyedi és kisszériás, illetve a volumengyártás kihívásaival. Rugalmasságot és gyorsaságot vártak el, azaz olyan gyártási rendszert kellett megvalósítani, amely képes kezelni az alkatrészek nagy féleségét, a szériagyártásra jellemző ciklusidő-minimalizást is szem előtt tartva a minél jobb gépkihasználtságot, illetve termelékenységi célok elérése érdekében.
A Hauni szakemberei összesen mintegy egy esztendő töltöttek a megfelelő rendszer kiválasztásával, így a TopSolidot 2008-tól, azaz 10 évvel ezelőtt kezdték el használni. Egy közös – és máig tartó – intenzív fejlesztési munka indult el, amely rendkívül sok pozitív eredményt hozott az egész gyár számára.
További esettanulmányok a https://opti40.com/referenciak2/
A Hauni Hungaria Gépgyártó Kft. már 10 éve használja hatékonyan és eredményesen a TopSolid integrált CAD/CAM szoftvert. A cég jelenleg 15 TopSolid’7 licenccel rendelkezik, köztük olyanokkal is, amelyek a 3-, 5- és szimultán 5-tengelyes megmunkálást (MillTurn), továbbá az esztergálást (Turning), a huzalszikra-forgácsolást (Wire), a nagy tömegű anyagleválasztásra fejlesztett, nagyoló megmunkálási műveleteket támogató (VoluMill) modulokat tartalmazzák.
A Hauni programozói 10 év alatt mintegy 15000 optimalizált és biztonságos NC-programot írtak a TopSolid szoftverben.