Cardy Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság

Cardy Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A Cardy célja: a papír-plasztik ügyfélkártyák minél szélesebb körben való kiváltása digitális kártyákra.
Alapszolgáltatás:
A CardyBusiness applikációval a cégek (Előfizetők) virtuális kártyákat tudnak generálni, és érintésmentesen elküldeni a vevőknek. A vevők (Felhasználók) a CardyGo applikációban megkapják, tárolják, megjelenítik a kártyákat.
Az 1-0 verzióban elérhető kártyák típusai:
- Időszakos, alkalmas, perc alapú bérlet
- Kupon
- Kedvezménykártya
- Pontgyűjtőkártya
- Időpontkártya
- Hűségkártya
Ernyőszolgáltatások:
A Cardy-t folyamatosan fejlesztjük tovább, a KKV-k érdekeit figyelembe véve, és a szélesebb célcsoport elérése érdekében. A tervezett szolgáltatások nevükben hordozzák a funkciójuk tartalmát:
- CardyBusinessPro: ernyőszolgáltatásokkal kiegészített desktopos szolgáltatás.

Esettanulmány

www.fittmamiklub.hu
Kaposvári női fitness terem.
Szolgáltatások: kismama torna, jóga, gerinctorna, masszázs, gyerek torna, tanácsadás.
Foglalkoztatottak száma: 1-6 fő
A fizikális papír és plasztik kártyák (bérletek) előállítása költséges, szükséges hozzá grafikus, nyomda, logisztika.
Ezzel szemben a virtuális okos telefonnal generálható bérletek, kártyák előállítási költsége nullára redukálható. További felhasználói előnyök: vevők, vásárlók igénylik az okos telefonhoz kapcsolódó intelligens megoldásokat.
Fitt Mami Klub kiváltotta a fizikális bérleteit Cardy virtuális bérletekre, ezzel nullára redukálta a bérletei egységárát. Könnyebben és gyorsabban, egyszerűen kezelhetővé tette a vendégei beléptetését az ügyfelek nagy örömére.