Bábelhal Webstudio Fejlesztő, Tanácsadó és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Bábelhal Webstudio Fejlesztő, Tanácsadó és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest

Cégbemutató

Cégünk, a Bábelhal Webstudio Kft. 2014 őszén alakult meg, informatikai tanácsadás és fejlesztés terén évtizedes tapasztalatokkal bíró szakemberek összefogásával. Kollégáink mintegy 120 projektre kiterjedő szakmai tapasztalattal rendelkeznek, melyek között a weboldalakon túl a komplex, Java-alapú fejlesztések, nemzetközi integrációs projektek és okostelefon-alkalmazások is egyaránt megtalálhatók. E fejlesztéseinkkel kollégáink az elmúlt öt év során összesen 25 díjat és kitüntetést szereztek meg különféle országos versenyeken és fesztiválokon (Infotér eFestival, MMSZ Év honlapja, Turizmus Trend Iránytű, stb.) olyan neves ügyfelek számára, mint a Microsoft, a TEVA vagy éppen a Bock Pincészet. Az online marketing és SEO tekintetében is az ország élvonalában tartozunk: 2015-ben munkáink révén a SEOSEEKER minősített kivitelezők szűk táborába is bekerültünk (lásd: http://seosiker.hu/minositett-kivitelezok-listaja). Cégünk specialitása a turizmus üzletág. Az elmúlt években 20 díjat szereztünk a TDM, turisztikai és települési weboldalaknak kiírt versenyeken (https://babelhal.hu/turizmus). Munkáink eredményeképpen üzleti sikerek is keletkeztek. Pl.: 2013-ban átalakítottuk a Puchner Kastélyszálló online portfolióját és az értékesítési módszereket, munkafolyamatokat. Ennek eredményeképpen egy év alatt kb. 52.000-ről kb. 70.000-re emelkedett a vendégszakáik száma, melyet 2015-ben is sikerült megismételnünk. Cégünk működésének első teljes évében, 2015-ben negyedévről negyedévre jelentősen növeltük bevételünket, éves árbevételünk jelenleg ~ 36,5 millió forintot. 2016-ban további dinamikus növekedést tervezünk: várhatóan két új kollégát veszünk fel, az év végéig pedig nem csupán fejlesztő csapatunk létszámát kívánjuk megduplázni, de árbevételünket is. Így amennyiben bennünket választanak, garantálni tudjuk egy olyan nagy volumenű fejlesztési projekt határidőre és büdzsékorlátokon belül történő megvalósítását, mint amilyen ajánlatunkban szerepel.

Esettanulmány

Hajdúszoboszló, az Alföld legismertebb fürdővárosa. Kedvező adottságai és szolgáltatásai egész évben megteremtik a feltételeket az aktív és passzív kikapcsolódáshoz. A fürdőzés mellett vendéglátóhelyek, szállodák és Hajdúszoboszló város is változatos programokat kínál. Az igényesen gondozott és parkosított üdülőváros tökéletesen alkalmas családok és gyógyulni, felüdülni vágyók teljes kikapcsolódására. Hajdúszoboszló fő vonzereje a fürdőkomplexum, mely a híres gyógyfürdőből, az Aquaparkból, a strandból és a 2010-ben megnyitott Aqua-Palace Élményfürdőből áll. A fürdőkomplexum szolgáltatásaival egész évben felejthetetlen élményt kínál a gyógy- és üdülővendégek, valamint a kis- és nagy-gyermekes családok számára. Hajdúszoboszló vizének bizonyított gyógyhatása évről évre folyamatos látogatószám növekedést eredményez. Ez a tendencia stabil alapot adott a minőségi szállás– és vendéglátóhelyek fejlesztésére. Ágazat a szálláshely-szolgáltatás gyűjtőportál a város számára. Cégméret nem releváns.
Magyarországon 27 fürdővárost tartanak számon. Ezek között piaci verseny alakult ki a kikapcsolódni, gyógyulni vágyó látogatók vonzására.
Hajdúszoboszló ezen belül is Magyarország egyi legnépszerűbb vidéki fürdővárosa. 2015-ben
a legtöbb vendégéjszakával büszkélkedő vidéki település volt. A több, mint 145 000 Facebook követővel pedig a legnagyobb aktív táborral rendelkezik a desztinációs turizmus területén. A mind az online megjelenésben, mind a város marketingben többszörösen díjnyertes városvezetés azt a célt tűzte ki magának 2016-ban, hogy nemzetközi szintűre emeli az online szolgáltatásuk színvonalát. Ezen célkitűzésük egyik alappillére a 2016. novemberében megújult hajduszoboszlo.hu portál. Napjaink
online trendjeinek és technológiai elvárásának megfelelő, letisztult responsive weboldalra volt szükség. 8 nyelven folyamatosan frissülő tartalom. 100 tartalmi oldal, blogbejegyzések kezelésem vendégélmények megjelenítése, szállásakciók kommunikálása, helyi akciók folyamatos publikálása, összetett szűrési lehetőségek, ajánlatkérési, kapcsolatfelvételi opciók, hangulat videók megjelenítése, Google barát működés, párhuzamos mobilapplikációk Androidon és iOS-en szerepelt a megoldandó üzleti problémák, követelmények listáján.
Az alkalmazott megoldás bemutatása:
- Napjaink online trendjeinek és technológiai elvárásának megfelelő, letisztult responsive weboldal.
- 8 nyelvű (magyar, angol, német, szlovák, orosz, román, lengyel, cseh), folyamatosan frissülő tartalom: kb. 100 tartalmi oldal, kb. 200 blogbejegyzés, kb. 150 szállás több mint 400 vendégvéleménnyel, kb. 50 helyi attrakció és látnivaló, kb. 150 helyi szolgáltató és kb. 15 vendéglátóhely bemutatása, illetve szállásakciók valamint helyi rendezvények folyamatos publikálása.
- 8 nyelvű social media szolgáltatások.
- A portál tartalmában látogatóink is aktívan részt vesznek: Blog, Oszd meg szoboszlói élményeidet rovat, instagram integráció (mely vizuálisan a főoldal markáns része).
- Ingyenesen használható natív mobilapplikáció (iOS és Android), mely valódi segítőtárs a szoboszlói nyaralás alatt .
- Összetett szűrési lehetőségek, listázó oldalak két nézettel.
- Szállásokhoz azonnali ajánlatkérési és kapcsolatfelvételi funkciók. Ezzel évente több mint 15 000 ajánlatkérést közvetítünk a szálláshely szolgáltató partnerek felé.
- Tematikus image videók, melyek a főoldalon is megtekinthetők a háttérben.
- Google Page Speed eredmények mobil: 80+, PC 90+,
- mobil felhasználói élmény 100/100.

Elért üzleti előny 2016. év végén turizmus kategóriában az év honlapja díj. A szakmai zsűri értékelése: A hajduszoboszlu.hu már a főoldalon megnyeri a látogatót, s azonnal potenciális szoboszlói turistát farag belőle. Sugárzik belőle ugyanis az az élmény, amit Magyarország legnépszerűbb fürdőhelye nyújtani tud az ide látogatóknak. Az információk köre gazdag, s ha valaki nem csak olvasna, de oda is utazna, remek szálláskeresőmotor segítségével találhat ízlésének, elvárásainak és pénztárcájának megfelelő szállást. Gratulálunk a készítőknek, az igényes munkát a kategóriában Év honlapja díjjal jutalmaztuk. Gratulálunk!
Évente több mint 15 000 db árajánlatkérés.