CAD+Inform Mérnöki, Szoftverfejlesztő, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

CAD+Inform Mérnöki, Szoftverfejlesztő, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád-Csanád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

https://cadi.hu/bemutatkozas

Temékeink

Esettanulmány

A cég egy pest megyei kis, családi (14 fő) tervezőcég, akik elsőkörben ivóvíz-, szennyvíz és csapadékvíz hálózatok tervezésével foglalkoznak. A cég 1997-ben alakult. Ez egybeesik Magyarországon azzal az időszakkal, amikor beindult az állami szintű közműhálózat fejlesztése. Az önkormányzatok, illetve az erre szakosodott cégek országos szinten egyre több forrást kaptak a fent említett közművek fejlesztésére.
A cégnek növelnie kellett kapacitásait, mivel egyre több munkájuk lett. Akkoriban kezdetleges tervezőszoftverekkel dolgoztak, amivel lassan, és kevésbé pontos munkát tudtak végezni, sőt, a legtöbb számítást papíron kellett elvégezniük. Szükségessé vált tehát valamilyen megoldás a munka hatékonyabbá tételéhez.
A cég a CAD+Inform Kft.-vel találkozott, és elkezdték megvitatni a helyzetüket. Hamar realizálták az igényt, és rá a megoldást is. A CAD+Inform Kft. egy átfogó Autodesk szoftvercsomagot javasolt, amivel 18 tervező szoftverhez férhetnek hozzá egyidejűleg, és teljes mértékben automatizálhatnak munkafolyamatokat. Továbbá képesek lettek felhőben tárolni adatokat, illetve onnan elérni műszaki dokumentumokat, terveket, így könnyebbé vált az együttműködés cégen belül, illetve a partnerekkel egyaránt. Rengeteg időt takarítottak meg, így most már a fontosabb dolgokra fókuszálhatnak. Ennek egyik hozománya, hogy azóta még több munkát vállalnak, ennek ellenére a minőségi mutatóik javultak. A cég tervezői számára pedig sokkal élvezhetőbbé vált a munka.

Weboldal: