Greenformatics Solutions Korlátolt Felelősségű Társaság

Greenformatics Solutions Korlátolt Felelősségű Társaság

Budapest

Cégbemutató

A Greenformatics egy budapesti székhelyű 2010-ben alapított tech vállalkozás, amely
innovatív, adatvezérelt megoldásokat kínál ügyfeleinek a digitális transzformációt
támogatva annak érdekében, hogy digitalizálják, optimalizálják, automatizálják és
vizualizálják folyamataikat az átlátható, hatékony működés, valamint a magas
színvonalú ügyfélélmény elérése érdekében.

Temékeink

Esettanulmány

A budapesti Állatorvostudományi Egyetem Magyarország egyetlen felsőoktatási intézménye, amely állatorvosokat képez. Európa egyik legkiválóbbnak tartott, nagy múlttal rendelkező állatorvosképző intézménye, ahol a képzések a magyar mellett angol, valamint német nyelven folynak és a világ közel 50 országából érkeznek ide tanulni a hallgatók. Közel 40 európai állatorvos-képző intézménnyel tart fenn kapcsolatot.
Az Egyetem korábban papír alapon gyűjtötte a külföldi diákok jelentkezését és menedzselte a diákok felvételiztetését, mely jelentős munkaterhet rótt az Egyetem munkatársaira. A projekt célja a teljes jelentkezési folyamat digitalizálása volt egy testreszabott online jelentkezési rendszer megvalósításának keretében. A rendszer fejlesztésének célja volt, hogy kiválthatóak legyenek a manuálisan végzett tevékenységek, melynek köszönhetően hatékonnyá és átláthatóvá váljon a felvételi folyamat, valamint a világ minden tájáról érkező diákok jelentkezése is egyszerűbbé váljon.
A soklépcsős, rugalmasan kezelhető folyamatlépések és státuszok kezelése érdekében egy egyedi state-machine-t fejlesztettünk, mely az összes lehetséges jelentkezési státuszt rugalmasan képes kezelni. Az elkészült alkalmazás kétnyelvű publikus jelentkezési felületből és egy adminisztrátori felületből áll, melyhez különböző jogosultságú felhasználókat lehet hozzárendelni aszerint, hogy a felvételi folyamat bírálatában milyen szerepet töltenek be. Emellett automatikus és manuális státuszváltások beállítása is lehetséges, melyeknek köszönhetően a rendszerben több, mint 100 automatikus email kerül kiküldésre megadott szabályok mentén. VueJS, Laravel és MySQL technológiákat alkalmaztunk. Összegezve, az Egyetem felismerte a digitalizációban rejlő lehetőségeket, melynek köszönhetően a fejlesztett szoftver eszközként segíti a munkatársakat abban, hogy a komplex jelentkezési folyamatot még hatékonyabban és átláthatóan tudják kezelni.