CTS-INFORMATIKA Számítástechnikai Korlátolt Felelőségű Társaság

CTS-INFORMATIKA Számítástechnikai Korlátolt Felelőségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest

Cégbemutató

A CTS Informatika Kft. egy 1991-ban alapított 100 %-ban magyar tulajdonú társaság. magánszemélyek, kis-, közép-, nagyvállalatok, továbbá közintézmények számára biztosítja a legmodernebb informatikai megoldásokat. Cégcsoportunk az informatika minden területén közel 30 jól képzett szakemberrel áll partnereink rendelkezésére. Évente mintegy 1.000 – 1.500 számítógépet, valamint hasonló nagyságrendű számítógép alkatrészt értékesítünk. Szervizszolgáltatásainkat az egyéni felhasználókon és a kis cégeken kívül Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár Bereg megyében mintegy 100-120 közép- és nagyméretű cég veszi igénybe rendszeresen.

Tevékenységi köreink:
Értékesítés: számítástechnikai valamint irodatechnikai eszközök értékesítése.
Szerviz: számítástechnikai, irodatechnikai eszközök szervízelése és karbantartása. Átalánydíjas szolgáltatások nyújtása
Szoftverfejlesztés: a piac igényeinek megfelelő egyedi szoftverek fejlesztése, értékesítése és üzemeltetése.
Hálózatépítés: számítástechnikai hálózatok kivitelezése.

Szolgáltatásaink minőségének szinten tartására, javítására ISO 9001:2008 szabvány követelményeinek megfelelő minőség-irányítási rendszert működtetünk, mely követelményeinek az elmúlt évek során mindig kiválóan megfelelt cégünk.

Esettanulmány

A Nyiregyházi Sportcentrum a nyíregyházi sportolni vágyó fiatalokat fogja össze és neveli, versenyezteti őket fiatal korban. A sportiskola több, mint tíz sportágban foglalkoztatja a fiatalokat és neveli versenysportra Őket.
A Sportiskola szövevényes, sok adminisztrációval járó feladatainak egyszerűsítése, egy homogén rendszer kialakítása, ahol a gazdasági vezető, sportvezető, szakosztályvezetők, edzők egymással is kommunikálva tudják megoldani a napi problémákat.
A SIKER - Sportolói Életút Követő Rendszer rendszer a sportolók teljes követésére szolgál, a megfelelő sportág keresését lefedő iskolás időszaktól a felnőtt, sikeres, és eredményes sportolóig. A szoftver segítségével a sportoló összes adata (személyes adatok, edzések, versenyeredmények) nyilvántartható és visszakereshető. A rendszer biztosítja a sport nevelés egyéb tevékenységeinek lefedését is, így komplett gazdasági modult valamint edző munka nyilvántartó modult is tartalmaz.

A szoftver legfontosabb funkciói:
Teljes sportoló adatnyilvántartás,
Egyéni és csapat eredmény nyilvántartás,
Korosztályok, szakosztályok nyilvántartása,
Edzők, és edzői munkájuk nyilvántartása,
Heti edzésterv nyilvántartása,
Havi és éves versenyeztetési tervek,
Jelenléti ívek kezelése,
Központi felmérő,
Sportágspecifikus felmérők,
Tagdíj és oktatási díj nyilvántartás,
Eseménynaptár,
Beépített antropometria modul.

A rendszer sport tevékenységet folytató szervezetek számára lett kitalálva. Használható akár egy edző összes sportolójának nyilvántartására, használható klubok sportoló nyilvántartására, vagy akár komplett sportiskolák összes edzőjének, és összes sportolójának nyilvántartására. A rendszer nagyobb terhelésekre, és teljes életút követésre lett tervezve, így több tízezer sportoló nyilvántartása sem jelent gondot.

A rendszer bevezetésével a Sportiskolában egyszerűbbé vált többek között a tagdíjak kezelése, a jelenléti ívek kezelése, a kapcsolattartás a szakosztályvezetők, edzők, sportolók között.

Weboldal: