Different Fejlesztő Kft.

Different Fejlesztő Kft.

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A Different Fejlesztő Kft. 1995-ös alapítása óta a minőség és az innováció elkötelezett híve. Termékeinket széles körben, a hétköznapitól az egészen speciális feladatok ellátásáig alkalmazzák.

Temékeink

Esettanulmány

A bevezetés kezdetekor nagyjából 1,4 Mrdos forgalom, szinte telített piac, 4-5 üzletkötő.
A cég szinte az elsőként jött létre ágazatában Magyarországon, majd dinamikus fejlődésének köszönhetően a fő termékcsalád multinacionális gyártója bevásárolta magát. Többszöri nekifutásra sem sikerült az anyacég SAP rendszerét implementálni, ezért házon belüli fejlesztésbe fogtak, ami egy darabig ki is szolgálta igényeiket. A cégméret és tevékenységi körök, valamint az emberek számának növekedésével az IT infrastukrúra már nem volt kielégítő. Cégünk 2011-ben kezdte meg a vállalat átvilágítását és saját fejlesztésű ERP rendszerünk testreszabását. Az éles indulás 2012 elején történt meg, de azóta is töretlenül fejlődik a cég és ezzel együtt a rendszer is.
Saját fejlesztésű ERP rendszerünk már több mint 10 éves múltra és három generációra tekint vissza.